Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ostolaskujen jaksotustositteiden linkitys

23-03-2017 11:18 am tekijä Anonymous

Olisi kauhean näppärää jos ohjelma linkittäisi automaattisesti ostolaskuista tehdyt jaksotustositteet ko ostolaskulle. Aika kova homma on sitten napsutella niitä kohdistuksia tilinpäätöksessä - vaikkakin se silloin onkin nopeinta tehdä kun saa melkein kaikki napsuttaa samalla kertaa.

Toinen juttu olisi sitten se että olisi myös kiva jos saisi kohdistaa kaikki tositteet kerralla vaikka ne menisi seuraavalle vuodelle TÄMÄN VAIKUTTAMATTA TILIN MUOKKAUSNÄKYMÄÄN. Eli siis esim 1849 -tili, siellä näkyisi mikä oikeasti on jaksotuksen "saldo" 31.12. vaikka olisin kohdistanut siihen jo 31.1. ja 28.2. seuraavalta vuodelta.


J

Jani Korhola

21-03-2018 9:57 am tekijä Jani Korhola

Hei Anna,

Ostolaskun jaksotustositteella on kyllä linkki ostolaskulle josta jaksotus on tehty. Joten tarkennatko hieman että mistä linkityksestä on kyse?

A

Anonymous

21-03-2018 3:41 pm tekijä Anonymous

Tarkoitin tilin sisäistä tapahtumaseurantaa --> linkityksiä. Kun ostolasku jaksotetaan, tositteet linkittyisivät tapahtumaseurannassa automaattisesti sen sijaan että ne kohdistetaan manuaalisesti. Niitä kun isommilla firmoilla on tosi paljon niin siinä on aika naputtelu.

Veikkaan että syy siihen miksei ne linkity automaattisesti, on se ettei tuota toista toivomustani pystytä toteuttamaan. Jos ne linkittyisi automaattisesti niin siirtosaamiset/jaksotus -tilistä ei saisi koskaan tase-erittelyn liitteeksi oikean kuvan antavaa erittelyä.

J

Jani Korhola

11-04-2018 9:50 am tekijä Jani Korhola

Hei Anna,

Toteutusta en tosiaan voi tälle noista mainitsemistasi syistä luvata, mutta käymme sisäisen keskustelun tämän osalta että onko ongelma jotenkin ratkaistavissa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin