Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Kahteen vuoteen ei ole tapahtunut tälle asialle mitään / Tarkistamattomat tiliöinnit - laajemmat valinta/rajausmahdollisuudet

01-12-2015 1:26 pm tekijä Anonymous

Kaipaisin tarkistamattomat tiliöinnit näkymään enemmän valinta/rajausvaihtoehtoja. Asiakkaanani on tällä hetkellä yhdistyksiä joilla on myös arvonlisäverovelvollista toimintaa. Tiliöintejä olisi helpompi käydä läpi jos voisi rajata tositteita tulosyksikön mukaan (tässä tapauksessa tulosyksikkö ottaa kantaa alvilliseen ja alvittomaan toimintaan). Ja olisi aivan mahtavaa jos tositteet voisi rajata valinnoilla tulosyksikkö + päivämääräväli. Tällä hetkellä näkymä on aika sekava, vaikka käytän olemassaolevia rajauksia eli tositelajia ja nousevaa päivämäärää.


A

Anonymous

01-12-2015 4:37 pm tekijä Anonymous

Hei, rajausvaihtoehdot olisi mukava ominaisuus. Kaipaisin erityisesti rajausmahdollisuutta toimittajan mukaan.  On paljon sellaisia toimittajia joilla on automaattitiliöinti päällä ja tiliöinnit on aina ok -> nämä voisi kuitata helposti pois tarkistamattomista.

A

Anonymous

02-12-2015 10:28 am tekijä Anonymous

Hei, toimittajarajaus olisi hyödyllinen juuri tuon automaattitiliöinnin vuoksi. Toimittajaryhmän valintakin voisi olla hyödyllinen ja sen käyttöä voisi jopa harkita laajentavansa.

A

Anonymous

10-11-2016 10:44 am tekijä Anonymous

Itse olen kaivannut lisäksi päivämäärä rajausta varsinkin kun tarkistettavia laskuja on kerralla paljon.
Se on vain helpompi tarkistaa lyhyt lista jonka voi kerralla merkata hyväksyttäväksi kun toteaa sen olevan kunnossa. Toki pitkänkin listan voi kerralla hyväksyä, mutta riski siihen että joku tiliöinti jäi tarkistamatta on suurempi.

A

Anonymous

18-11-2016 3:32 pm tekijä Anonymous

Tämä tuntuu taas ajankohtaiselta kun tiliöintejä on kertynyt. Tämä tilitoimistotyökalu on nyt valitettavasti jäänyt versioon 1.0, kurjaa kun yksi tärkeimmistä toiminnoista.

A

Anonymous

06-09-2017 1:16 pm tekijä Anonymous

Nostelen tätä samaa ketjua vuodesta toiseen. Kahteen vuoteen tälle asialle ei ole tapahtunut mitään, vaikka on tilitoimistotyökaluista yksi tärkeimmistä! Työaika tehostuisi huomattavasti kun olisi enemmän rajausmahdollisuuksia. Edes päivämääräväli helpottaisi hommaa kun voisi rajata tapahtumat kuukausitasolle.

Laura Sainio

28-09-2017 5:05 pm tekijä Laura Sainio

Moi Kati!

Kuulumisia tämän ehdotuksen osalta: nyt on mahdollista rajata tarkistamattomia tiliöintejä kirjauspäivämäärällä:

A

Anonymous

28-09-2017 5:17 pm tekijä Anonymous

Jee, kiitos!! Toiminto helpottaa hommaa aika paljon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin