Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Yleishyödyllisen yhteisön maksamat verottomat korvaukset matkalaskulle

30-04-2019 9:50 am tekijä Anonymous

Hei.

 

Yleishyödyllinen yhteisö ilmoittaa useasti verottomia korvauksia kahdella eri tulolajilla. Palvelussuhteessa oleville henkilöille ilmoitetaan esim. kilometrit koodilla "311 Kilometrikorvaus (verovapaa)" ja sen lisäksi henkilöille jotka eivät ole työsuhteessa ilmoitetaan koodilla "357 Yleishyödyllisen yhteisön maksama kilometrikorvaus". Yleishyödyllisille yhteisöille tulee siis maksettavaksi korvauksia kahdella eri tulolajilla.

 

Yleishyödyllisen yhteisön maksamille verottomille korvauksille saa toki tehtyä omat palkkalajinsa joita käyttää näissä tapauksissa. Tämä aiheuttaa kuitenkin hankaluutta matkalaskua tehdessä, kun nyt jompi kumpi noista kululajeista pitää lisätä matkalaskulle "Muuna kuluna". Tällöin esim. kilometrejä lisättäessä ei saa samoja vaihtoehtoja kuin suoraan "Lisää matkakulu" -kohdasta lisättäessä (esim. kyydissä olevat ihmiset, automaattista hinnan tuontia jne.).

 

Tämän takia olisi hyvä jos esim. "Lisää matkakulu" -kohdasta saisi molemmat eri vaihtoehdot lisättyä. Niin että rivin lopusta saisi valita onko kyseessä ihan perinteinen kilometrikorvaus vai yleishyödyllisen yhteisön maksama kilometrikorvaus. Sama juttu päivärahoille.

1 Comment

R

Raisa Ruokonen

06-05-2019 2:06 pm tekijä Raisa Ruokonen

Kiitos viestistäsi Markus!

 

Lisäämme Yleishyödyllisen yhteisön verottomien korvausten matkalaskulle asetettavat omat palkkalajit kehityslistallemme. Ihan tarkkaa julkaisuajankohtaa kyseiselle parannukselle ei vielä ole tiedossa, mutta seuraamalla viikottaisia julkaisutiedotteitamme saat tiedon parannuksesta, kun se on tehty.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin