Aloita uusi aihe
A

Anonymous

En pysty nyt kirjautumaan Netvisoriin, onko kaikki muilla samaa ongelmaa?

25-09-2017 2:44 pm tekijä Anonymous

En pysty nyt kirjautumaan Netvisoriin, onko kaikki muilla samaa ongelmaa?


A

Anonymous

25-09-2017 2:47 pm tekijä Anonymous

Ei toimi

A

Anonymous

25-09-2017 2:52 pm tekijä Anonymous

Minulla on sama ongelma, kokeillut kolmen eri selaimen kautta, ei onnistu...

A

Anonymous

25-09-2017 2:52 pm tekijä Anonymous

Kirjautumisesta en tiedä, mutta Netvisor on toiminut hitaasti ja takkuillut koko päivän. Tällä hetkellä ei esim. pysty vaihtamaan yritystä ja osassa toimintoja tulee virheilmoituksia, eli kyseessä suurempi ongelma kuin vain kirjautumista koskeva.

A

Anonymous

25-09-2017 2:54 pm tekijä Anonymous

Sama ongelma, ei pääse.... ja palkkoja pitäisi saada vielä tänään pankkiin!!!

A

Anonymous

25-09-2017 3:03 pm tekijä Anonymous

Ei toimi. Sisällä ohjelmassa antoi virheilmoituksen odottomattomasta virhetilasta, eikä ladannut sivuja. Uloskirjautumisen jälkeen takaisin sisäänkirjautuminen ei onnistu. Vaikuttaisi laajemmalta ongelmalta, sillä meillä kukaan Netvisor käyttäjä ei pääse ohjelmaan.

A

Anonymous

25-09-2017 3:03 pm tekijä Anonymous

Meillä ongelma koskee näkyvimmin yhtä yritystä johon ei ole pääsyä, muihin kyllä pääsee. Kyllä tämä Netvisorin palvelu on jälleen kerran ihan haistapaska-tasoa. Pidetäänpäs tässä nyt sitten koulutuspäivät ja tuki ym. ei ole tavoitettavissa ja näille Ranelle ja kumppaneille tuskin on kenelläkään suoraa puhelinnumeroa että saisi hätätilanteessa kiinni. Taas kerran kysymys kuuluu, mistä Netvisorille oikein maksetaan, kun se kaikki maksettu raha menee ihan hukkaan kun järjestelmä ei toimi niinkuin pitää. Pitäisi vaan mahdollisimman monen asiakkaan äänestää jaloillaan ja siirtyä kilpailijoiden asiakkaaksi niin voisi Vismakin herätä todellisuuteen, että ei tämä vasemmalla kädellä toimiminen riitäkään.

A

Anonymous

25-09-2017 3:06 pm tekijä Anonymous

Ongelmia on.... samoin virhekoodia tulee.  Tätä on jatkunut koko päivän Smiley Sad

R

Rane Olsen

Visma

25-09-2017 3:06 pm tekijä Rane Olsen

Moi kaikki,

Vikatilanne on päällä ja sitä selvitetään parhaillaan. Ongelma koskee osaa asiakkaitamme ja liittyy huoltopäivitykseen.

A

Anonymous

25-09-2017 3:08 pm tekijä Anonymous

Nyt vasta tilannehuoneessa vikailmoitus.

Olen samaa mieltä kuin joku toinen asiakas, että asiakaspalvelua ei tulisi kokonaan sulkea vaikka olisikin koulutuspäivät.

Mihin sitten soitetaan jos tulee kriittinen ongelma? Odotetaan kaksi päivää?

A

Anonymous

25-09-2017 3:18 pm tekijä Anonymous

On se hieno juttu tehdä jotain päivityksia ja sekoittaa niillä koko ohjelmisto. Miten olisi testaus ennen kuin aletaan tällaisia juttuja tekemään ja päästämään maailmalle, ettei sitten mitkään puolivalmiit jutut pistä koko pakkaa sekaisin. Ei ole toki ensimmäinen ja tuskin viimeinenkään kerta kun NV:ltä on järki taikka logiikka hukassa. Ilmoitus viastakin tulee vasta sen jälkeen kun lukuisat ihmiset täällä ilmoittavat ongelmasta. Netvisor varmaan sitten korvaa kaikki mahdolliset vahingotkin joita tästä yrityksille saattaa koitua.

A

Anonymous

25-09-2017 3:23 pm tekijä Anonymous

Meilläkin sama probleema - mikä ihmeen juttu että ensin tehdään päivitystä jonka vuoksi tulee ongelmia ja sitten suljetaan asiakaspalvelua kahdeksi päiväksi tämän jälkeen?

A

Anonymous

25-09-2017 3:34 pm tekijä Anonymous

Niin komppaan sinua Teemu !!   

Tänään on ohjelma tökkinyt koko päivän ja  nyt tuli "Odottamaton virhetilanne. Jos ongelma ei poistu ota yhteyttä Netvisortukeen"

Haha !!!

V

Ville Kuusela

Visma

25-09-2017 3:54 pm tekijä Ville Kuusela

Terve

Pahoittelen syvästi että päivityksen jälkeen on tullut ongelmia joista on aiheutunut haittaa käyttäjillemme. Asiakaspalvelumme on tänään tosiaan kouluttautumassa jotta pystymme palvelemaan teitä entistä laadukkaammin jatkossa.

Meillä on kuitenkin päivystys läsnä ja koulutuksen takia koko asiakaspalvelumme ei suinkaan ole suljettuna.

Olemme saaneet tiedot kyllä ongelmista eikä asiakaspalvelun kouluttautuminen ole estänyt tai viivästyttänyt korjauksia. Ongelmia korjataan koko ajan, ja pyrimme viestimään korjauksista ja niiden aikatauluista parhaamme mukaan.

Ystävällisin terveisin:

Ville Kuusela, Asiakaspalvelujohtaja

Visma Solutions Oy

A

Anonymous

25-09-2017 4:03 pm tekijä Anonymous

No niin, ensimmäisen kerran kun pahoitellaan asiaa. Muuten kun on kylmän rauhallisesti todettu että ongelma on ja selviää sitten aikanaan. Näissäkin tilanteissa olisi silti hyvä jos edes joku olisi vastaamassa puhelimeen, vaikka te nyt näitä muita kanavia seuraattekin. Asiakaspalvelu kuitenkin aika olennainen osa palvelua, vaikka eihän se asiakaspalvelun vika olekaan että hommat ei toimi. Toivottavasti siellä koulutuksessa käsitellään myös viestimistä ongelmatilanteissa, että viat kerrotaan heti ettei asiakkaat ihmettele keskenään että meillä on tässä ongelma ja mikähän mahtaa olla syynä tähän kun missään ei siitä kerrottu vasta kun viiveellä kun tämä ketju oli jo olemassa. Ei nyt mennyt tämä juttu niinkuin siellä kuuluisassa Strömsössä, mutta virheethän on tehty opittavaksi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin