Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Pankkitilin saldon kirjaaminen

14-01-2017 2:38 pm tekijä Anonymous

Uudella näkymällä ei näy enää pankkitilin saldon kirjauksesta linkkiä, onko saldon kirjaus tarpeeton? Olen jo nytkin ihmetellyt, että mikä merkitys sillä saldon kirjauksella on koska saldo tuntui päivittyvän näkymiin ilman kirjaustakin? Käyttöoikeuksissa pankkitilin saldon oikeudet on kuitenkin vielä olemassa.


M

Markus Anttonen

Visma

16-01-2017 9:22 pm tekijä Markus Anttonen

Moi

Pankkitilisaldot linkkiä ei näy uudessa näkymässä. Vanhassa tuo oli, mutta käytännössä se tilin saldon hyväksyntä ei tehnyt mitään. Siinä oli ajatuksena, että kun tiliote on käyty läpi, niin se voidaan kuitata pois ja nähdä tämän listan kautta miten monta tiliotetta on käsittelemättä. Kuitenkin jos menet kirjanpidosta tiliote kohtaan ja tiliotteen saldo ei heitä pankkitilin kirjanpidon saldoon on kyseinen tiliote kunnossa.

A

Anonymous

17-01-2017 2:48 pm tekijä Anonymous

Ok, näin hiukan arvelinkin ettei saldon kirjaus oikeasti tehnyt mitään. Uuden näkymän etusivulla on näkyvissä pankkitilin saldo ja jos siitä klikkaa, menee ko. tilin kirjanpidon asetuksiin.... miksi? Olisi loogisempaa, että menisi vaikka viimeisimmälle tiliotteelle josta pankkitilin saldokin on tullut. Ja jos klikkaa alempaa pankkilin saldon kohdalta, menee myös asetuksiin mutta hiukan eri paikkaan. Ehkä nämäkin on myös riippuvaisia käyttäjän käyttöoikeuksista? Toivon niin ettei yrityskäyttäjä mene vahingossa kp:n tiliasetuksiin.

M

Markus Anttonen

Visma

18-01-2017 4:20 pm tekijä Markus Anttonen

Moi

Käyttöoikeuksilla ei ole erilaisia ohjauksia siihen mihin kohtaan pankkitili -Widgetin ohjaus vie. Sinällään on totta, että ohjaus voisi myöskin viedä tiliotteelle.

Asiasta voi halutessaan tehdä kehitystoiveen meidän tuoteideointi -sivuston kautta. Mikäli toive saa kannatusta tullaan kehityspuolella miettimään ohjausta uudestaan.

Mutta jos muokkaat käyttäjän oikeuksia ja mennään toimintokohtaisiin oikeuksiin ja laitetaan kohtaan "Pankkitilien hallinta" ei oikeutta. Ei pankkitili linkkejä näe etusivulla. Tai jos annat tähän kohtaan lukuoikeudet, niin sitten linkki näkyy, muttei käyttäjä pääse tekemään mitään muutoksia pankkitilien osalta.

A

Anonymous

19-01-2017 11:31 am tekijä Anonymous

Moi

Tuosta asiasta löytyy jo kehitysehdotus (Pankkitilistä linkki tiliotteelle + saldohaku etusivulle ) ja siihen on aikanaan teidän kehitys vastannut, että muutetaan se noin, mutta onkin sitten jäänyt puolitiehen, ette sitten ilmeisesti ole kovin tärkeänä muutoksena sitä pitänyt, vaikka se jo melkein on luvattu.

A

Arto Muikku

19-01-2017 1:05 pm tekijä Arto Muikku

Moi,

Ko. muutos on jäänyt piippuun ja mm. aloitusnäkymien muokattavuuden alle (jota parasta aikaa rakennetaan). Pahoittelut tästä. Pidän tiliotetta kuitenkin paljon oikeampana paikkana kuin pankkitilien hallintaa, joten tehdään muutos pois. Aikataulua en halua luvata varmaksi, mutta nostetaan tehtävää työjonossa ylöspäin!

- Arto / Netvisor-kehitys

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin