Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Toimituksen vastaanottamisessa toimituspäivän määrittely

24-02-2017 9:45 am tekijä Anonymous

Uusi ostotilausten vastaanotto on monimutkaistanut ostotilausten vastaanottamista. Aiemmin sai samalla kertaa kohdistettua ostolaskun ja vastaanotettua tuotteet ja toimituspäiväksi tuli automaattisesti laskun päiväys. Nyt pitää käydä erikseen vastaanottamassa toimitus - ja päiväyksen joutuu muuttamaan käsin joka riville vastaamaan laskun päiväystä. Vai onko joku toiminto millä saan kaikille vastaanotetuille riveille muutettua päiväyksen kerralla? Jos ei niin voisitteko lisätä tällaisen toiminnon? Toivoisi että muutosten myötä toiminnot helpottuisivat eivätkä monimutkaistuisi.

Entä saako jostain määriteltyä laatu-sarakkeet pois kokonaan ostotilauksilta viemästä turhaa tilaa ruudulta? Meille se on täysin tarpeeton ominaisuus. Pienemmällä näytöllä uudistettujen sivujen käyttäminen ylipäätään on muuten tosi hankalaa.

1 Comment

A

Aleksi Martikainen

Visma

06-03-2017 1:31 pm tekijä Aleksi Martikainen

Hei Minna,

Kiitos hyvästä palautteesta. Tarvitsemme juuri tätä kehittääksemme palvelua käyttäjiä paremmin palvelevammaksi kokonaisuudeksi.

Ostotilausrivin toimituspäivämäärä on suunniteltu kuvaamaan päivämäärää, jolloin toimitus saapui oikeasti varastoon, ja päivittää varastosaldoa tällä päivämäärällä. Ostolasku ei välttämättä saavu samana päivänä kuin toimitus, jolloin esimerkiksi myyjien on tärkeää saada ajantasainen tieto varastotilanteesta.

Kerrotko hieman tarkemmin miksi ostotilausrivien päivämääräksi pitäisi saada laskun päiväys? Osaamme sitten huomioida tämän paremmin jatkokehityksessä. Tulisiko ostotilauksella olla esimerksi erillinen päivämäärätieto, jolla tilausrivi voidaan yhdistää ostolaskunpäivämäärään? Kuvaatko vähän tarkemmin syyn tässä taustalla niin ymmärrämme käyttötapauksen paremmin?

Laskulinkitysnäkymässä on tilauksen toimintovalikossa toiminto "Käsittele koko ostotilaus toimitetuksi", joka tekee varastokirjaukset ja kirjaa kuluvan päivämäärän tilausriville. Tällöin käyttäjän ei tarvitse poistua toimituksen vastaanottonäkymään kirjamaan toimituksia ja päivämääriä. Olisiko tästä toiminnosta teille apua?  Tämä toiminto toki kirjaa kuluvan päivämäärän eikä siihen voi suoraan tässä linkitysnäkymässä vaikuttaa.

Tutkin tilannetta laatukysymyksestä. Laatu -sarake näkyy virheellisesti ostotilausrivillä, vaikka laadunkäsittelyä ei ole kytketty päälle asetussivulta. Tein tästä meille tiketin kehitysjonoon. Ilmoitamme tulevien viikkojulkaisutiedotteiden yhteydessä, kun ongelma on saatu korjattua.

Tuotekehitysterveisin,

Aleksi Martikainen

Netvisor R&D

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin