Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ostolaskulle reititys myös 'viitteenne' mukaan.

24-05-2016 10:59 am tekijä Anonymous

Nykyisin ostolaskuissa toimittajalle voi tehdä säännön, jonka mukaan ostolasku reitittyy ensimmäiselle asiatarkastajalle automaattisesti.

 

Toiveena olisi, reititys myös muiden kenttien, esim. 'viitteenne' mukaan.

 

Kun toimittajia on paljon jotka myös vaihtuvat usein, ei toimittajatietoa voi käyttää reititykseen. Oman viitteen, ja ehkä jonkin muunkin kentän, perusteella ensimmäinen asiatarkastaja löytyy jolloin kierrätysautomatiikan käytön mahdollistuminen olisi tosi iso helpotus.

Eli ostolaskulle kun tehdään OCR jolla ostolaskun sisältö saadaan tekstimuotoon, niin tähän "tekstimössöön" voitaisiin tehdä haku ns. säännöllisellä lausekkeella (regular expressin), joka löytyy jokaisesta ohjelmointikielestä (Säännöllinen lauseke – Wikipedia ). Tämä sen vuoksi että kun toimittajia on esim. satoja ja ne vaihtelevat ja jokaisella on erilainen laskupohja, niin ei ole mahdollista valita paikkaa laskudokumentissa josta haettaisi ks. asia (esim. viitteenne).

Tähän lisäksi konversiotaulukko jossa haussa löydettyä tekstiä vastaan saataisiin asiatarkastajan nimi tai ID jonka avulla automatiikka toimisi reitityksessä.


A

Anonymous

24-05-2016 8:42 pm tekijä Anonymous

Jokseenkin samaa hain tällä aiemmalla ehdotuksella. Tarkastuskierron asettaminen automaattisen käsittelyn säännöillä

R

Rane Olsen

30-05-2016 9:14 am tekijä Rane Olsen

Moi Jukka,

Jos et vielä lisännyt kommenttia tuonne Kuisman ehdotukseen, niin sinne kannattaisi näitä asioita kommentoida ja voit myös äänestää ideaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin