Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ongelmia tietojen siirrossa - onko vastaavaa muilla ?

15-02-2019 11:37 am tekijä Anonymous

Yrityksen palkkatietoilmoitukset tammikuulta ovat oikein ja täsmäävät palkanlaskentaan ja erillisilmoitus on tehty ja ilmoituksen tila on "tulorekitserissä".  

Useita päiviä palkkailmoitusten jättämisen jälkeen oli Omaveroon siirtynyt vain yhden työntekijän tiedot vaikka ne ovat olleet tulorekisterissä jo jonkin aikaa ja oikein.

 

Tulorekisterisneuvonnassa kehoitettiin olemaan yhteydessä verohallintoon ja OmaVeron neuvonnassa kehotettiin olemaan yhteydessä tulorekisterineuvontaan ja/tai ohjelman toimittajaan.  Ts. vaikka tiedot ovat oikein tulorekisterissä se ei vielä merkitse sitä, että ne ovat verohallinnossa oikein.

Juuri nyt katsoessani ovat kaikki tammikuun palkkateidot OmaVerossa Ok, mutta erillisilmoitus puuttuu yhä tulorekisteristä.

 

Osaako kukaan arvella, miten tilanteessa tulisi edetä? Odotellaanko vain sitä, että verohallinto lähestyy asiassa vai onko jokin "täsmäys" työkalu jota tässä voidaan käyttää apuna.

Onko Netvisorissa joku loki josta näkyy erillisilmoituksen lähetyshetki?

1 Comment

A

Anonymous

15-02-2019 2:22 pm tekijä Anonymous

Sitä en tiedä mikä neuvoksi, mutta jos olet muodostanut aineiston ja samalla napinpainalluksella lähettänyt sen, muodostus/lähetysaikaleima löytyy mutkan takaa: Erillisilmoitus-sivulla ILMOITUS-otsakkeen alla on Näytä ilmoitus -linkki, josta aukeaa ilmoituksen sisältö. Aineiston tiedot -palkkia klikkaamalla näet aineiston muodostamishetken (joka yleensä samalla on lähetyshetki).

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin