Laura Sainio

Viikkopäivitys 2.3.2017 - julkaisutiedote

02-03-2017 4:55 pm tekijä Laura Sainio

Viikkopäivityksessä julkaistiin seuraavat uudistukset ja parannukset:

Tilisiirrot ja viranomaisilmoittaminen

  • Tilisiirtolomakkeelle ja verotilinäkymään lisätty tuki RF-viitteelle

Sähköinen allekirjoitus

  • Lisättiin ​1.3.2017 alkaen sähköinen allekirjoitus käyttöön.

CRM

  • 28.2.2017 julkaistiin korjauspäivitys edellisen viikkopäivityksen jälkeen havaittu ongelma, jossa CRM-tehtävän kommentille lisätyn liitteen tallennus epäonnistui.

Muutokset Netvisorin palvelulaskutukseen

  • Ostotilaus ja viestintäpalvelu on yhdistetty. Tämän yhteydessä ostotilauspalvelu on avattu kaikille yrityksille, jotka ovat aiemmin käyttäneet viestintäpalvelua.
  • Kuluttajaverkkolaskutuksen laskuttaja- ja vastaanottoilmoitukset aiheuttavat jatkossa hinnaston mukaisen veloituksen.
  • Myyntilaskun lähettämisestä sähköpostitse peritään jatkossa hinnaston mukainen veloitus. Laskujen mukana ei enää lähetetä Netvisor-palvelun mainosta.
  • Ohjelmistointegraatiot, joissa tuodaan liitteellisiä tositteita:
    • Tositteen liite veloitetaan jatkossa eScan-tapahtumamaksuna. Ennen tapahtumamaksulajina oli "Verkkolaskun vastaanotto"
  • Yrityksiltä, jotka käyttävät maksuttoman, Visman sisäisen integraation lisäksi jotain muuta ulkopuolista integraatiota peritään jatkossa ohjelmistorajapintamaksu hinnaston mukaisesti.

A

Anonymous

10-03-2017 4:55 pm tekijä Anonymous

Hei

Olisiko ihan mahdoton tehtävä, lisätä RF-viitteiden tuki myös ostoreskontraan uuden laskun syöttöön. Logiikka vähän tökkii, kun toisessa paikassa nuo toimivat ja toisessa ei.

J

Jani Korhola

13-03-2017 3:42 pm tekijä Jani Korhola

Hei Teemu,

Tuomme RF-viitteen ostolaskulle myöhemmin. Teimme tässä viikkopäivityksessä vain välttämättömät muutokset palvelun sujuvan käytön takaamiseksi.

A

Anonymous

10-04-2017 3:35 pm tekijä Anonymous

Milloinkahan tuo myöhemmin on? Näitä RF-viitteitä käyttää muutkin kuin verottaja joten olisi tosi kiva saada ne toimitaan myös ostolaskuilla.

R

Rane Olsen

Visma

12-04-2017 12:51 pm tekijä Rane Olsen

Moi Taina,

RF-viitteen voi tälläkin hetkellä syöttää ostolaskun viestikenttään, se poimitaan sieltä automatiikalla maksuaineistoon oikeaan paikkaan. Tämä toiminto on ollut tällainen jo pitkään.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin