Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Laskentakaavamahdollisuu ostolaskun summakenttään ja tapahtumaseuranta

19-01-2017 10:00 am tekijä Anonymous

Hei,

Toivoisin mahdollisuutta ostolaskun tiliöintirivillä tehdä laskukaava summakenttään ja ohjelma laskisi lopputuloksen soluun ja se jäisi arvoksi. Samalla periaatteella kuin excel -soluun lasketaan

Toisena toivoisin mahdollisuutta, että tilin sisällä, jossa on tapahtumaseuranta päällä ja peilikopioit tositteen purkaaksesi sen pois tililtä, ohjelma automaattisesti ehdottaisin linkitetäänkö peilikopioitu ja luotu uusi tosite toisiinsa. Jäisi välivaihe pois, että käyt manuaalisesti linkittämässä tositteita toisiinsa.


J

Jani Korhola

26-10-2017 10:36 am tekijä Jani Korhola

Hei Hanna,

Kumpaakaan toivetta emme tule toteuttamaan, mutta tuohon ostolaskuun liittyvään toiveeseen haluaisimme hieman lisätietoa että miksi tuo olisi tarpeellista. Voisimme näin katsoa onko tuo jotenkin muuten ratkaistavissa.

A

Anonymous

29-08-2018 1:31 pm tekijä Anonymous

Hei,

nyt vasta huomasin vastauksesi.

Ostolaskun tiliöintiin liittyen, tämän hetkinen tilanne on, että ensin lasketaan laskimella halutut tapahtumat yhteen ja sitten kopioit/syötät summan Netvisoriin ostolaskuriville. Tämän sijaan voisi suoraan summakenttään laskea yhteen haluamasi asiat. Tällainen toiminnallisuus löytyy useammasta muusta kirjanpito-ohjelmasta. Kyseessä siis laskut, joissa ei ole valmiita tiliöintirivejä vaan esim. manuaalisesti lisätty kululasku tms. ostolasku, jossa halutaan yhdistää samalle tilille menevät kulut samalle riville.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin