Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ostotilauksien ja myyntitilauksien listaus toimituspäivien mukaan

27-09-2015 2:25 pm tekijä Anonymous

Tervehdys,

Ainakin meidän yrityksessä niin myyntitilauksien kuin ostotilauksien kirjauspäivämäärällä ei ole suurta merkitystä, koska molempien kohdalla on tärkeämpää seurata toimituspäiviä (= tavara tulee ja lähtee ajoissa).

Jos haluamme katsoa mitä tilauksia tänään lähtee toimitukseen, olisi kätevintä saada listattua toimittamattomat myyntitilaukset toimituspäivien mukaan..

Jos haluamme katsoa että mitä tavaraa tänään on tulossa varastoon Netvisorista, olisi kätevintä että voimme katsoa avoimien ostotilauksien listauksessa toimituspäivien mukaan tälle päivälle tulevat toimitukset.

Toivottavasti nämä parannukset nähdään lähitulevaisuudessa.


A

Anonymous

28-09-2015 10:46 am tekijä Anonymous

Terve! Ainakin myyntitilauksissa saa toimituspäivän mukaan järjestykseen seuraavasti: Accounting -> Tilaukset -> Tilausluettelo/tilaukset ja järjestykseksi toimituspäivä. Itse ehdottelin tähän listalle myös valinnaisiksi sarakkeiksi toimitettavat tuotteet ja toimitustapa. Olisi varsin kätevä tulostaa lähtevien toimitusten listaus, jossa näkyisi mitä lähtee, milloin lähtee ja millä lähtee. Ks. Tilausluetteloon sarakkeet tuotteille ja toimitustavalle

A

Anonymous

28-09-2015 7:20 pm tekijä Anonymous

Terve,

Tuo listaus on kyllä tuttu, mutta kun käyttäjät ovat yleensä laiskoja ja haluaisivat ilman mitään asetuksia/valintoja tekemättä nähdä Tilausnäkymästä (= myyntitilauksien päänäkymä) toimitettavien tilausten listauksen toimituspäivien mukaan. Henk.koht. en ymmärrä että miksi sekä ostotilauksien että myyntitilauksien osalta täytyy näkyä juuri ko.tilauksen kirjauspäivä (mikä tekee sen niin tärkeäksi) eikä toimituspäivä.

Tuomo, ehdotuksesi on erittäin hyvä ja hyödyllinen.

A

Anonymous

29-09-2015 10:58 am tekijä Anonymous

Samaa mieltä, tilauksen syöttämispäivä on meillekin täysin toissijainen tieto. Toimituspäivä on se tieto, joka kiinnostaa meitä (ja asiakasta!).

A

Anonymous

01-10-2015 10:29 am tekijä Anonymous

Erittäin hyvä ja tarpeellinen idea myös meistä, olimme ajatuksissa ehdottaa samaa...

Toimituspäivä pitäisi ehdottomasti näkyä tilausnäkymässä mahdollisimman selkeästi, myöskin lisäinformaatio jos toimituspäivä on jo mennyt (kuten erääntyneessä laskussa punainen väri tjms). Meillä asiakkaat tilaavat tavaraa tulevaisuuteen (2vko-6kk) omiin projekteihin ja jotta voimme varmistaa tavaran oikean aikaisen ostamisen sekä oikeanaikaisen keräilyn olisi tämän informaation saaminen suuri apu. Tämä myös mahdollistaa paremman varaston optimoinnin.

Me "laiskat" käyttäjät haluamme vain käyttää tilausnäkymää kun siitä löytää kaiken tarpeellisen informaation yhdellä silmäyksellä ja näinhän sen pitäisi ollakkin.

Täältä siis ääni hyvälle idealle...

A

Anonymous

15-01-2016 1:32 pm tekijä Anonymous

Myyntitilausnäkymässä olisi hyvä jos saisi valita sarakkeet jotka haluaa näkyvän.

Meillä asiakas esim. toivoo näkevänsä tarjousten ja tilausten summat myös alvittomina jo suoraan tilauslistauksessa. Alviton summa on kuitenkin se jolla on yrittäjälle merkitystä tilauskantaa määriteltäessä.

Toinen asiakas toivoo, että tarjoukset ja tilaukset näkyisivat joko tilausnäkymässä tai myynnin raporteissa myyjittäin. Tällä hetkellä ei saa ulos raporttia josta näkisi tietyn myyjän sisällä olevat tilaukset. Laskut näkyvät myyjittäin, mutta tilaukset eivät.

J

Jani Korhola

08-11-2017 9:57 am tekijä Jani Korhola

Hei kaikki,

Ostotilausten osalta parannusta on jo tapahtunut ja myyntitilausten osalta vastaava remontti on tulossa myöhemmin. Tulemme siis myyntiosuudenkin parantamaan tulevaisuudessa. Arkistoin tämän idean, mutta otamme toki kommentit huomioon suunnittelussa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin