Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ostotilauksissa: sähköpostin lähetys toimittajapuolelle, oletettu toimituspäivä: kaikkien ostorivien maalaaminen ja päivämäärän vaihtaminen yhdellä kertaa.

06-11-2017 1:19 pm tekijä Anonymous

Tämä on nyt neljäs kerta, kun otan asiaa esille ja koskaan en ole suoraa vastausta saanut. "On tiedossa" ei pidemmän päälle auta, kun samojen ongelmien kanssa tappelee töissään päivittäin. Olisi kiva saada vastaus, että onnistuuko (ja jos - niin milloin).

- Ostotilauksissa oletetuksi toimituspäiväksi tulee automaattisesti ostotilauksen luomispäivä. Olisi mukavaa, kun voisi maalata kaikki rivit ja laittaa toimituspäivän yhdellä klikkauksella kuukauden päähän, eikä käydä 15 riviä erikseen napsuttelemassa sinne kuukauden päähän.

- Ostotilauksia tehdessä joudun joka kerta tallentamaan tilauksen PDF:nä työpöydälleni ja liittamään myöhemmin toimittajalle lähtevään sähköpostiin Netvisorin asiakaspuolelta. Koska kuka nyt haluaisi ostotilauksiaan lähettää toimittajilleen..? ilmeisesti eivät ainakaan suurin osa Netvisorin asiakkasista, kun tämä ei ole mahdollista ja joutuu asiaa neljä kertaa erikseen kysymään.

Tällä hetkellä Netvisor on erittäin kaukana automatisoidusta järjestelmästä ainakin toimittaja/ostopuolella, enkä voisi sitä yhdellekään ostajalle suositella. Toivon, että parannuksia saataisiin pian, että ainakin tuo ostotilausten "leikkaa ja liimaa" -toimintaputki paranee huomattavasti.

1 Comment

J

Jani Korhola

13-09-2018 12:53 pm tekijä Jani Korhola

Hei Roosa,

 

Tein tuosta toimituspäivän vaihtamisesta tiketin meille odottamaan sopivaa hetkeä jolloin sen voisi toteuttaa. Tarkemmin en osaa ajankohdasta sanoa kuin että 2018 aikana emme tätä ehdi tekemään.

 

Toivottavasti olet siitä jo tietoinen että nykyisin myös ostotilaukset voi lähettää sähköpostilla suoraan Netvisorista, eli tämän toive on toteutettu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin