Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Myyntitilausnäkymään sarakkeiden valinta mahdolliseksi

03-02-2016 9:17 am tekijä Anonymous

Ostoreskontranäkymässä ja ostolaskuluettelossa pystyy valitsemaan mitä sarakkeita näkyy. Saisiko samat toiminnot tilauspuolelle! Nyt ei näy tilauksella mitään selitettä ja on vaikea erottaa saman asiakkaan tilauksia toisistaan, joutuu avaamaan tilaukset.


A

Anonymous

06-02-2016 5:06 pm tekijä Anonymous

Milloin tulossa, helpottaisi todella paljon?

A

Anonymous

13-12-2016 4:23 pm tekijä Anonymous

Nyt esimerkiksi Ruotsin kruunuina syötetyt myyntitilaukset näkyvät avoimet myyntitilaukset -listassa eurojen seassa. Tilausten yhteissumma on täten väärä, koska Netvisor käsittelee kruunut euroina, eikä "kurssattuna" summana.

A

Anonymous

13-12-2016 4:36 pm tekijä Anonymous

Ja lisäyksenä vielä tähän: myyntitilauksissa olisi hyvä, että luetteloissa voisi valita näytettäväksi tilauksen summan alvittomana. Tai että alvittomat summat olisivat oletus, mielummin kuin alvilliset tilaussummat.

A

Anonymous

16-03-2017 11:19 am tekijä Anonymous

Myyntitilausnäkymän päivitys olisi kyllä nyt hyvä juttu saada!

Meillä sama ongelma Tiina Savolaisen kanssa. Samalle asiakkaalle kymmeniä tilauksia ja niiden selaaminen on aika työlästä, että löytää oikean. Meillä kun on monta tarjouksien/tilauksien tekijää.

Lisäksi, klikattaessa tilaus, voisi ohjelma oikeasti mennä tilauksiin.

Vastaattehan aikataulusta pikaisesti!

Hyvää kevättä kaikille!

J

Jani Korhola

22-05-2017 9:04 am tekijä Jani Korhola

Hei,

Ominaisuus on tulossa kun ehdimme myyntiosion uudistamisessa niin pitkälle. Tänä vuonna aika tulee menemään myyntilaskukäsittelyn uudistamisessa, joten myyntitilauksen ja niiden listausnäkymien uudistamiseen päässemme vasta 2018 aikana.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin