Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Laskuliitteiden tiedostomuodot

09-09-2016 10:58 am tekijä Anonymous

Hei,

Olisiko mahdollista lisätä laskuliitteeinä käytetävien tiedostomuotojen valikomaan myös uudemmilla MS Office -tuotteilla käytössä olevat tallennusmuodot. Nykyään Excel-taulukot tallennetaan yleisesti *.xlsx ja Word-dokumentit *.docx tiedotomuotoon. Uskoisin, että useimmill käyttäjillä nuo uudet tiedostomuodot ovat käytössä oletuksena ja siksi liitetiedostoiksi tarkoitettujen avaaminen ja tallentaminen erikseen vanhempaan *.xls tai *.doc muotoon on hivenen turhauttavaa työtä.

Olen erinomaisen hyvin tietoinen siitä, että nuo kyseiset tiedostotyypit saa tallennettua myös suosittelemaanne *.pdf muotoon, mutta siinäkin eirllinen työvaihe päivittäisessä työssä käytettyjen tiedostojen muuntamisesta prosessin tietyssä vaiheessa ei tunnu erityisen mielekkäältä tai tuottavalta.


A

Anonymous

20-11-2017 2:50 pm tekijä Anonymous

Hei,

Mikä tämän tilanne on?

A

Anonymous

20-11-2017 2:59 pm tekijä Anonymous

Eipä ole mitään aiheen tiimoilta yli vuoteen kuulunut. Ja jos ääniä on vain kolme, ei varmaan kuulu jatkossakaan...Smiley Sad

J

Jani Korhola

22-11-2017 10:43 am tekijä Jani Korhola

Hei Jaana ja Juha-Pekka,

Lisäämme nämä tiedostotyypit mahdollisiksi meidän laskuille heti kun verkkolaskujen välitykseen käytetty operaattorimme lisää nämä omaan palveluunsa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin