Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Vastauksia käyttäjien ideoille

06-10-2017 11:22 am tekijä Anonymous

Minulla on muutama ehdotus, jotka olen luonut 6-12 kk sitten ja en ole saanut vastausta kehittäjiltä.

Tuntuu tyhmältä käydä monologia itsensä kanssa sen jälkeen kun on käyttänyt omaa aikaansa kehitysidean tekemiseen ja toiminut kuten Visman puolelta on ohjeistettu.

Teidän pitäisi ottaa sellainen linja, että kaikkiin ehdotuksiin vastataan tietyn ajan kuluessa siitä riippumatta onko ehdotus kehityskelpoinen vai ei.

Muuten käyttäjien innostus palstan käyttämiseen hiipuu.


T

Teemu Luukkonen

Visma

06-10-2017 12:59 pm tekijä Teemu Luukkonen

Moi Joel,

Kiitos palautteesta (ideasta). Ihan ensin haluan pahoitella sitä, että et ole saanut toivomaasi palautetta ideoillesi!

Kuten olet varmasti ideoinnin aktiivisena käyttäjänä huomannut, niin saamme jatkuvasti paljon eri laajuisia ideoita käyttäjiltä, mikä on todella loistavaa. Haluamme tehdä palveluistamme mahdollisimman käyttäjäystävällisiä ja työtä automatisoivia, ja käyttäjien ideat auttavat meitä tämän saavuttamisessa. Johtuen ideoiden määrästä ja myös ideoiden eri laajudesta, lanseerasimme ideoinnin jo alun perin seuraavan käsittelyproseduurin mukaan . Tämä haluttiin myös tuoda avoimesti julki käyttäjille ja tämän löydät ideoinnin etusivulta kohdasta "lue miten käsittelemme ideat". Toki olet tähän jo varmasti aiemminkin tutustunut.

Haluan nostaa esiin kohdan "Miten ideat käsitellään?"

Idea nousee käsittelyyn, kun se on saanut enemmän kuin 10 ääntä. Emme yleisesti käsittele ideoita alle mainitun äänimäärän.  Käsittelyyn pääsy ei merkitse automaattisesti idean hyväksyntää ja toteutusta sellaisenaan.

Olemme siis tähän päivään saakka toimineet tämän ohjeistuksen mukaan. Tämä ei tarkoita sitä, että ideoita jotka eivät tätä 10 ääntä ole saaneet eivät tule luetuksi. Luemme kaikki ideat, mutta emme valitettavasti ole voineet reagoida kaikkiin. Miksi tuo 10 ääntä sitten? Kun käyttäjä saa omalle idealleen kannatusta, tiedämme jo valmiiksi, että kyseessä on idea mikä vaikuttaa moniin käyttäjiin.

En sano, että toimintatapamme on tällä hetkellä täydellinen. Haluamme aina kehittää omia prosessejamme avoimemmaksi ja paremmiksi. Vaikka tämä idea on saanut vain yhden äänen, niin otan henkilökohtaisesti tämän idean käsittelyyn. Tulen kommentoimaan tätä ideaa jatkossa, kun saamme asiaa käsiteltyä.

Terveisin

Teemu Luukkonen

Community Manager

A

Anonymous

06-10-2017 2:59 pm tekijä Anonymous

Kiitos nopeasta vastauksesta :smileygrin:

Mielestäni käsittely ja vastaaminen ovat eri asioita. Vastaamatta jättäminen tuntuu vain epäkohteliaalta samalla tavalla kuin sähköpostiin vastaamatta jättäminen.

T

Teemu Luukkonen

Visma

09-10-2017 8:33 am tekijä Teemu Luukkonen

Kiitos Joel tästäkin huomiosta. Meidän täytyy tarkastaa koko prosessin mukana myös prosessin viestintä, että emme aiheuta väärää mielikuvaa. Jos sinulle tulee muita asioita mieleen asian tiimoilta, niin kuulen niitä mielelläni.

T

Teemu Luukkonen

Visma

17-10-2017 12:04 pm tekijä Teemu Luukkonen

Hei,

Sisäinen projekti tästä aiheesta on jo käynnistynyt. Projektissa tulemme käymään vanhat ideat läpi ja tulemme uusimaan prosessia suurelta osin. Kyseessä ei ole ihan pieni asia, joten ihan päivässä mitään ei tapahdu. Tulet saamaan lisätietoa tästä asiasta loppuvuoden 2017 aikana.

A

Anonymous

17-10-2017 2:17 pm tekijä Anonymous

Jess. ootte kyl ihan parhaita ❤️

T

Teemu Luukkonen

Visma

25-10-2017 9:31 am tekijä Teemu Luukkonen

Taas on päästy asiassa eteenpäin. Käykää lukemassa, kuinka käsittely uudistuu

Laitan tämän idean toteutetuksi, vaikkakin työtä on vielä edessä. Prosessimuutos on kuitenkin jo tapahtunut. Tämä sulkee kommentointimahdollisuuden tälle idealle. Jos haluatte kommentoida aihetta lisää, niin jatketaan keskustelua linkittämässäni blogissa. Kaikki ajatukset aiheeseen liittyen ovat tervetulleita.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin