Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Myyntipaikat näkyviin varastokirjaukseen

20-02-2017 2:27 pm tekijä Anonymous

Teimme sertifikaattiin liittyvän takaisinvetoharjoituksen ja huomasimme suuren puutteen varastonhallinnassa. Takaisinvetotilanteessa tulisi nopeasti saada tieto mihin kauppoihin/keskusliikkeisiin tuotetta on myyty. Nykyisellään jokainen myynti on omana rivinään varastokirjauksessa ja saadaksesi tietää kaupat, joihin tuotetta on myyty, on JOKAINEN RIVI klikattava auki (liitteessä punainen nuoli ja sen alla olevat rivit) ja kirjattava tieto käsin jonnekin muualle. Tämä on mahdoton työmaa sellaisessa tapauksessa, että kyseessä on monta tuotetta ja monta erää, joita takaisinveto koskee. Tällaisessa tapauksessa nopeus on valttia! Silloin ei ole aikaa klikkailla kymmeniä tai satoja rivejä auki, vaan tieto pitäisi saada heti.

Kun tieto kerran on olemassa ohjelmassa, se voisi olla heti näkyvissä varastokirjauksessa tai olisi yksi sarake, joka on valittavissa, kun sitä tarvitaan.


A

Aleksi Martikainen

21-03-2018 10:28 am tekijä Aleksi Martikainen

Hei Suvi-Päivi Kortesluoma,

Kiitos kehitysehdotuksesta!

Varastonhallinnan raporteista löytyy juuri näihin takaisinvetotilanteihin suunniteltu raportti:

Voit rajata raporttia esimerkiksi tapahtuman viitteellä, kuten laskunumerolla. Tällöin raportti hakee kaikki varastotapahtumat, joilta löytyy hakuun syötetty merkkijono.

Laajennetussa haussa on myös paljon oikeiden erien löytämistä helpottavia rajausehtoja:

Raportilta näet suoraan (Sarakkeesta Asiayhteys) mistä kyseinen erä on tullut ja mihin kaikkialle sitä on mennyt:

Toivottavasti tästä oli apua.

Meiltä löytyy toki tieto Asiayhteys myös varastotapahtumasivulta. Tässä kohtaa ei kuitenkaan näytetä asiakkaan nimeä, kuten jäjitysraportilla vaan siinä kerrotaan tilaus/laskunumero. Teen tästä korjausehdotuksen, jotta sama tieto olisi esitetty yhdenmukaisesti kummassakin paikassa. Aikataulua en toki osaa tästä vielä antaa.

Varastorivillä asiayhteys -sarake tulee vasempaan reunaan ilman asiakastietoa.

Yst.terv.

Aleksi

Netvisorin suunnittelutiimistä

A

Anonymous

21-03-2018 3:33 pm tekijä Anonymous

Kiitos!

Tämä on juurikin sellainen kuin etsin (tosin sekavan näköinen). Valitettavasti tässäkin on ongelmia. Meille todennäköisesti tärkein olisi hakukriteeri "Valmistuspäivällä rajaaminen". En tiedä milloin tämä sarake on Netvisoriin ilmestynyt, joten emme ole sitä käyttäneet (ainoastaan toimituspäivää). Lisäsin pariin erään valmistuspäivän, mutta haku ei tunnu sitä silti löytävän. Toimituspäivällä haku toimii, mutta se ei ilmeisesti löydä erää ennen kuin siitä on myyty jotain (toki silloin siitä erästä ei vielä ole takaisinvedettävää, mutta olisi hyvä toki tietää, ettei sitä myöskään myytäisi tulevaisuudessa)?

Netvisoriin on myös ilmestynyt tapahtumatyypiksi "valmistus". Mitä eroa tällä on tuotantoon, jota olemme käyttäneet vuosikaudet? Plokkaako hakukoneet jomman kumman pois vai ymmärtävätkö molempia? Eli kumpaa nimikettä olisi järkevin käyttää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin