Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Varastoon tuloutus ilman laskua?

21-10-2015 11:18 am tekijä Anonymous

Kuinka tuotteet voi kirjata varastoon tulleeksi ilman kykentää laskuun?

Ongelma toimittajan lähettämät laskut vasta muutaman viikon päästä toimituksesta.


R

Rane Olsen

Visma

21-10-2015 11:28 am tekijä Rane Olsen

Moi Henri,

Tee uusi varastotapahtuma manuaalisesti ja kirjaa tuotteet varastoon käyttäen tapahtumatyyppiä "hankinta". Huomioi myös toimituspäivä, se on se päivä, jolloin tuotteet tulivat varastoon.

A

Aleksi Martikainen

Visma

22-10-2015 4:21 pm tekijä Aleksi Martikainen

Moi Henri,

Täydennyksenä Ranen hienoon vastaukseen. Mikäli teillä on Netvisorin ostotilauskäsittely käytössä, muodostetaan tilausriveiltä automaattisesti varastokirjaukset avoimeen tilaan, kun uusi ostotilaus tallennetaan järjestelmään. Avoimessa tilassa olevat varastotapahtumat raportoidaan varastoon "tulossa" -olevana tavarana varastoraportoinnissa ja tuotelistauksessa. Varastotapahtumaraportoinnissa tapahtumien otsikko- ja viitetiedoissa näytetään ostotilauksen numero, jonka perusteella varastotapahtuma on löydettävissä esimerkiksi varastoraporttien haku- ja rajaussivun kautta. Kun tavara saapuu varastoon ennen laskua, voidaan varastotapahtumarivien tila käydä päivittämässä avoimesta käsitellyksi porautumalla ostotilaukselta varastotapahtumiin tai etsimmällä oikeat tilausta koskevat varastotapahtumat varastoraporttien kautta esim. ostotilausnumerolla = viite -kenttä hakusivulla.

Varastorivin tila vaihdetaan sille osoitetun sarakkeen rivikohtaisesta tiputusvalikosta, jossa avoin -tieto korvataan käsitelty -tiedolla ja tallennetaan sivu tallenna -nappulasta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin