Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Palkat laskentakohteille

22-04-2016 9:59 am tekijä Anonymous

Miten palkat kirjautuvat laskentakohteille? Olen testailemassa, että miten voisimme siirtää projektien kustannusseurannan NetVisoriin, pois erillisestä ohjelmasta. Saan nätisti ostolaskut kohdennettua, mutta palkkakustannusten saaminen projektin tuloslaskelmaan on epäselvää. Miten se on NetVisorissa rakennettu? Työtunnit voidaan kirjata laskentakohteelle. Miten Ne saadaan näkymään euroina projektin tuloslaskelmalla. Voiko ne saada reaaliajassa vai jotenkin vasta palkanlaskennan jälkeen?


R

Reetta Korhonen

Visma

22-04-2016 10:20 am tekijä Reetta Korhonen

Hei,

Työtunnit toimivat jakokäyrän perusteena joka jakaa palkanlaskennassa palkkakulut kirjattujen tuntien suhteessa kirjanpidon kustannuspaikoille. Palkkakulut siirtvät projektin tuloslaskelmalle siinä vaiheessa kun palkanlaskennassa muodostetaan palkkojen kirjanpitotosite.

A

Anonymous

22-04-2016 10:33 am tekijä Anonymous

Meidän nykyisessä projektiseurannassa työn kustannus siirtyy reaaliajassa projektin laskelmalle (kuten myös ostokustannukset). Kuukauden lopussa saamme projekteilta keskeneräisen työn arvon, joka viedään yrityksen kuukausittain tehtävälle tuloslaskelmalle. Miten Netvisorissa olisi mahdollista saada keskeneräisen työn arvo?

R

Reetta Korhonen

Visma

22-04-2016 10:48 am tekijä Reetta Korhonen

Netvisorista ei ole mahdollista saada reaaliaikaista raporttia työn kustannuksista. Tuntitiedot on mahdollista raportoida reaaliajassa, mutta palkkakulut siirtyvät projektilaskelmalle vasta siinä vaiheessa kun palkkatosite muodostetaan lasketuita palkoista.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin