Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Sopimusalennus tuotteeksi

11-06-2015 2:46 pm tekijä Anonymous

Hei!

 

Annamme asiakkaillemme usein ns. sopimusalennuksia, joka on laskukohtainen %-määrä laskun loppusummasta

Kuinka tällaisen tuotteen loisi helpoiten (laskisi automaattisesti esim 5% loppusummasta ja lisäisi sen euromääräisenä, negatiivisena laskun loppuun) vai onko asia tehtävä aina manuaalisesti?


A

Anonymous

15-06-2015 3:29 pm tekijä Anonymous

Hei Jarno,

Kiitos viestistäsi! Valitettavasti tuotetta ei pysty lisäämään niin, että sen arvo olisi negatiivinen prosenttiosuus laskun loppusummasta. Tällä hetkellä paras ratkaisu olisi tehdä näille sopimusasiakkaille oma asiakasryhmänsä ja lisätä tälle ryhmälle kiinteä alennus.

Asiakasryhmän pääset lisäämään siirtymällä Accounting --> Myynti --> Asiakkaat --> Asiakasryhmät --> Lisää uusi asiakasryhmä

asiakasryhmä.JPG

Uuden alennuksen voit lisätä siirtymällä Accounting --> Myynti --> Perustiedot ja asetukset --> Alennukset --> Lisää uusi

alennukset.JPG

A

Anonymous

01-09-2015 7:57 pm tekijä Anonymous

Voisitko palauttaa mieleeni, mikä on perimmäinen syy sille, että laskua tehtäessä ei ole "alennusnappia", jolla tuoteriville ja/tai laskulle voisi helposti lisätä kertaluonteisen alennuksen? Tämä kysymys tulee esille aika ajoin, kun "siinä vanhassa ohjelmassa" oli tällainen mahdollisuus, koska useinhan joudutaan asiakkaalle antamaan alennus viime hetkellä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin