Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Ulkomailla

11-07-2016 2:18 pm tekijä Anonymous

Voinko kirjautua Netvisoriin Singaporessa mobiilivarmenteella?


L

Lasse Kosonen

11-07-2016 3:53 pm tekijä Lasse Kosonen

Moi Hannu,

mobiilivarmenne on operaattorista riippuvainen. En löytänyt muiden suomalaisten operaattoreiden verkkosivuilta tietoa ulkomailla käytöstä, mutta Elisan sivuilla sanottiin näin: "Elisa Mobiilivarmennetta voi käyttää kaikkialla, missä tekstiviestipalvelut ovat käytössä. Käytön hinta määräytyy voimassa olevan roaming-hinnaston mukaisesti operaattorikohtaisesti samalla tavoin kuin tekstiviestin vastaanottaminen ja lähettäminen ulkomailta." Olettaisin kyllä, että se toimii samalla tavoin myös muiden operaattoreiden kanssa.

Sinun kannattaa vielä varmistaa toiminta omalta matkapuhelinoperaattoriltasi, mikäli et käytä Elisan tai Saunalahden liittymää.

A

Anonymous

12-07-2016 12:10 pm tekijä Anonymous

Moi,

Olen käyttänyt Mobiilivarmennetta Pohjoismaissa Netvisoriin sisäänkirjautumiseen, ja se on toiminut. Varmenne on Soneran SIM-kortilla. Erikoinen muotoilu tuossa Elisan tekstissä, johon Lasse viittaa: varmenne ei tiettävästi käytä tekstiviestiä, vaan se toimii datayhteydellä? Lopputulos on varmaankin sama, sillä jos puhelin saa roaming-yhteyden, varmenteen pitäisi toimia.

A

Arto Muikku

14-07-2016 4:45 pm tekijä Arto Muikku

Moi Ari,

En löytänyt tähän hätään mobiilivarmenteen teknistä kuvausta, muttei se minusta datayhteyttä tarvinnut, vaan toimii tekstiviestillä. Testasin ilman datayhteyttä ja hyvin toimi. Smiley Happy

- Arto

A

Anonymous

21-07-2016 7:45 am tekijä Anonymous

Samaa mieltä Arton kanssa. Minulla käytössä Soneran kautta ja toimii silloin, kun puhelin on verkossa eli käyttää tekstiviestiä. Jos puhelin on pelkän datayhteyden päässä, ei mobiilivarmenne toimi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin