Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Kustannuspaikalle päättymispäivä

10-05-2019 9:42 am tekijä Anonymous

Hei,

 

useammalla yhdistysasiakkaallani on avustuksissa kalenterivuodesta poikkeava käyttö- ja raportointikausi, hyvin yleinen on kesäkuusta toukokuuhun. Näin kesken vuoden päättyvät kustannuspaikat ovat kirjanpidossa hankalia huomioitavia raportoinnin kannalta. Ainoa vaihtoehto kustannuspaikan lukitsemiseksi on piilottaa se. Raportointia tehdessä pitää muistaa ulkoa että asiakkaalla on piilotettuja kustannuspaikkoja, jotta piilotetut kustannuspaikat tulevat raporteille mukaan.

 

Olisko mahdollista saada toiminto jolla kustannuspaikalle voisi laittaa kesken tilikauden päättymispäivän? Ja niin että kustannuspaikalle ei voi päättymispäivän jälkeen kirjata mitään, mutta että se näkyisi laskentakohderaporteilla ilman että pitää erikseen muistaa painaa "näytä piilotetut kohteet ja otsikot".

 

Piilotustoiminto on kuitenkin hyvä olla olemassa, kustannuspaikan voi piilottaa avustusraportoinnin/tilinpäätöksen jälkeen, ettei laskentakohderaportit paisu ihan älyttömän suureksi.


R

Rane Olsen

Visma

10-05-2019 10:55 am tekijä Rane Olsen

A

Anonymous

10-05-2019 11:42 am tekijä Anonymous

No ihmettelinkin jo että mihin se on hävinnyt. Hyvä että tallessa!

R

Rane Olsen

Visma

10-05-2019 12:04 pm tekijä Rane Olsen

Juu, tuo siirtäminen on tällä uudella alustalla mahdollista ilman että jotain menee rikki -vanhassa oli ongelmia sen osalta.

A

Anonymous

18-09-2020 2:05 pm tekijä Anonymous

Ja edelleen täällä huudellaan sen perään, että kustannuspaikka pitäisi saada pakolliseksi.

 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin