Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Myyntilaskun kommenttikenttä

21-08-2017 10:04 am tekijä Anonymous

Hei,

Olisiko mahdollista saada myyntireskontran laskujen puolelle samanlainen Lisää kommentti- kenttä kuin ostoreskontran laskujen puolella on?

Sen avulla saisi samalla tavalla myyntilaskuihin laitettua maksuun ym liittyviä tärkeitä merkintöjä kuin ostolaskuihin.


A

Aleksi Martikainen

Visma

21-08-2017 10:33 am tekijä Aleksi Martikainen

Hei Vivika,

Kiitos viestistäsi!

Tulemme uudistamaan myyntilaskukäsittelyn ja toivomasi ominaisuus sisältyy uudistukseen. Projekti on jo käynnissä, mutta tarkkaa aikataulua en uskalla vielä luvata. Tavoitteena on tämän vuoden loppu.

Tuotekehitysterveisin,

Aleksi

J

Jani Korhola

30-08-2017 11:52 am tekijä Jani Korhola

Hei Vivika,

Täydennän Aleksin vastausta sen verran että meillä on jo nyt myyntilaskulla erillinen kommenttikenttä joka ei tulostu laskulomakkeelle. Se löytyy laskurivien alta kun lasku on otettu muokkaustilaan.

Tämän kentän saa myös näkyviin laskulistauksiin

Lähetetyn laskun muokkaus on toki hyvin rajoitettua tällä hetkellä, joten oikeuksistasi riippuu mitä pääset laskulle muokkaamaan lähettämisen jälkeen (vaatii kirjanpitäjän oikeudet). Tätä tulemme Aleksin mainitsemassa kehitystyössä vielä muuttamaan käyttäjäystävällisemmäksi.

A

Anonymous

30-08-2017 2:30 pm tekijä Anonymous

Hei,

Kiitos nämä jo tiesinkin!

Meinasin kommenttikenttää, johon pystyisi kirjoittaa laskun lähetyksen jälkeen. Esimerkiksi joskus, kun saattaa asiakkaan puolelta maksupäivä venyä niin sen saisi merkattua siihen kaikille näkyviin.

A

Anonymous

24-10-2017 3:24 pm tekijä Anonymous

Ongelma tuossa kommenttikentässä on, että sitä ei pääse muokkaamaan jos lasku on lukitulla reskontrakaudella.

Pitäisi saada myyntisaatavien seurantaan kommentit esim. tehdyistä osahyvityksistä/muista selvityksistä, jonka vuoksi lasku on erääntynyt. Nyt kommenttia ei pysty lisäämään kuin avoinna olevalle kaudelle.

J

Jani Korhola

25-10-2017 8:59 am tekijä Jani Korhola

Hei Vivika ja Elina,

Myyntilaskun uudistamisen jälkeen tuo kommenttikenttä on muokattavissa myös laskun lähettämisen jälkeen ilman kirjanpitäjän oikeuksia.

A

Anonymous

25-10-2017 3:47 pm tekijä Anonymous

Hei,

Mistä kohdasta tuo kommenttikenttä löytyy?

Lähinnä itse tarkoitin tuota kuvassakin näkyvää ostoreskontran puolella olevaa kommenttikentää. Se on ollut hyvin käytännöllinen, kun moni ihminen katselee samoja lasku, siksi samanlainen olisi hyvä myös myyntireskontran puolelle.

Kommenttikentta.PNG

J

Jani Korhola

26-10-2017 7:53 am tekijä Jani Korhola

Hei Vivika,

Tuo sivupaneeli kommenttikenttineen tulee siis tuon laskunäkymän uudistuksen yhteydessä. Tällä hetkellä kommenttikenttä löytyy laskurivien alapuolelta ja sitä pääsee muokkaamaan kun laskun ottaa muokkaustilaan.

Sen saa myös näkyviin myyntilaskulistauksiin.

A

Anonymous

26-10-2017 8:46 am tekijä Anonymous

Hei,

olisiko mahdollista että tuo kommenttikenttä ei kuitenkaan kopiutuisi laskua kopioidessa?

Nythän jos haluaa kopioida laskun uudeksi laskupohjaksi, niin myös kommenttikenttä kopiutuu.

Ja nyt kun se on vielä jotenkin nyt huomaamattomassa paikassa, niin sitä ei aina muista poistaa...

J

Jani Korhola

26-10-2017 9:12 am tekijä Jani Korhola

Hei Minna,

Toki se on teknisesti mahdollista toteuttaa. Tämän kentän kopioinnin tarve varmasti riippuu siitä mitä laskulla veloitetaan ja miten tuota kommenttikenttää on eri yrityksissä käytetty. Eli voi olla että osa haluaa sen kopioituvan mukana. Tämän kentän käytöstä meillä ei ole mitään faktaa antaa, joten hieman hataralla pohjalla menen tämän osalta.

A

Anonymous

14-11-2017 1:50 pm tekijä Anonymous

Tämä meillekin tarpeen. Ja saako sen näkymään myös perintälistauksiin (myynti - laskujen perintä)?

A

Anonymous

15-11-2017 11:49 am tekijä Anonymous

Myös minä olen kovasti kaivannut myyntilaskun kommenttikenttää, siis sellaista minkä saisi näkymään omassa sarakkeessa avoimet myyntilaskut -näytöllä.

Jonka voi siis lisätä laskun lähettämisen jälkeen ja ihan selvänä tekstinä, ei jonain "merkkinä" että laskulle on johonkin kenttään laitettu tietoa.

Ostolaskujen kommentit on tavallaan hyviä, mutta enemmän käytän sitä laskun lisätieto -kenttää koska sen saa suoraan näkymään ostoreskontra-näytöllä. Kommentti näkyy vain siinä harmaassa pallurassa lukumäärän ollessa jotain muuta kuin 1, ja tosiasiassa sekään ei kerro onko laskulla oikeasti kommentti vai vain tietoja päivitetty.

A

Anonymous

07-03-2018 3:09 pm tekijä Anonymous

Tämä kommentointi olisi hyvä saada myös lukitulle kaudelle. Yrityksässemme kuluvan kuukauden laskut tehdään juuri ennen kauden sulkemista. Jolloin jos jotain kommentoitavaa löytyy, joutuu sen vuoksi aina avaamaan kauden että laskua pääsee kommentoimaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin