S

Sofia Tuominen

Viikkopäivitys 11.11.2021 - julkaisutiedote

29-11-2021 3:29 pm tekijä Sofia Tuominen

Palkat

  • Estimme täysin samannimisten yrityskohtaisten palkkalajien luomisen. Palkkamallien kopioinnissa samannimisen palkkalajin nimen perään tulee juokseva numerointi. Jo olemassa olevien samannimisten palkkalajien muokkaus antaa virheilmoituksen kunnes nimi muutetaan yksilölliseksi. 
  • Lisäsimme palkkalaskelman muokkausikkunaan näkyville palkkajakson päivämäärät.

 

Taloushallinto

  •  Lisäsimme tilinpäätöksen asetukset omaksi välilehdeksi kirjanpidon asetusten rinnalle. Tilinpäätöksen asetuksiin pääset jatkossa: Taloushallinto > Kirjanpidon asetukset >  Tilinpäätös-välilehti
  • Laajensimme ALV-hallintasivun käyttöoikeuksia siten, että nyt myös kirjanpitäjän (KP) oikeuksilla pystyy lisäämään ja poistamaan ALV-kantoja. ALV-hallintasivu löytyy valikosta Taloushallinto - Kirjanpidon asetukset - Kirjanpidon ja velvoitteiden asetukset - Verokantojen hallinta. Aiemmin alv-kantojen muokkaukseen tarvittiin käyttäjähallitsijan (KH) tai tilitoimiston pääkäyttäjän oikeudet (TPK). 
  • Lisätty laskentakohdesivulle laskentakohdeotsikon valinta ja sivutus, jotta saadaan haettua kohtuu ajassa kerralla näytettävä määrä laskentakohteita. Sivutus näytetään automaattisesti kun laskentakohteita on yli 1000. Muuten sivutus näytetään kun on valittu laskentakohdeotsikko.

 

Ostot

  • Teimme syyskuussa muutoksen, jossa tilinumeron tarkastelu poistettiin saapuvan ostolaskun toimittajakohdistuksesta. Tilinumerolla kohdistamisesta oli aiheutunut ongelmia toimittajilla, jotka käyttivät laskurahoituspalvelua. Uusi lasku uudelta toimittajalta saattoi kohdistua virheellisesti olemassaolevaan toimittajaan, jos molemmilla toimittajilla oli sama laskurahoituspalvelu käytössä. Kuitenkin skannattujen ulkomaisten toimittajien laskujen tiedoissa saattaa olla virheitä, jolloin tilinumero on paras tapa kohdistaa lasku. Teimme nyt muutoksen, jossa viimeisenä ehtona kohdistetaan ostolasku toimittajaan, jos laskun tilinumerolla löytyy toimittajan pankkitili, jonka maa on jokin muu kuin Suomi. Lue lisää ostolaskun kohdistamisesta toimittajaan ohjeestamme
Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin