Sofia Tuominen

Visma

Viikkopäivitys 25.11.2021 - julkaisutiedote

29-11-2021 3:30 pm tekijä Sofia Tuominen

Myynnit

  • Uudistimme saapuneet viitesuoritukset -näkymän. Uudessa näkymässä ei näytetä erikseen tositteiden lisätietoja ja paluu vanhaan näkymään onnistuu tarvittaessa alalaidan Palaa vanhaan näkymään -napista. Uudessa näkymässä voi kuitata yhdellä kertaa suuremman suoritusmäärän vanhaan verrattuna.

 

  • Korjasimme myynnin raportin "Tuotetilasto ryhmittäin" rajaamaan tuotteen summat oikein myös haettaessa usealla eri laskentakohteella yhtä aikaa. Aiemmin summat kertautuivat virheellisesti jokaista laskentakohdetta kohden.
  • Mahdollistimme hyvityslaskun kohdistamisen rajapinnan kautta.  Laskujen tulee olla lähetetty ja niille tulee olla muodostettuna tositteet. Laskut eivät saa olla eri valuutassa.
  • Mahdollistimme myyntisuoritusten massatiliöinnin rajapinnan kautta. Suorituksia voidaan kirjata joko samalle tai eri tositteille.  

 

Palkat

  • Lisäsimme palkkatietoilmoituksen esikatseluun varoituksen maksuvuodelle 2022: Tulolajille 402 (Ennakonpidätys) tai 404 (Lähdevero) ei saa antaa negatiivista määrää, jos jollekin ilmoituksen tulolajeista on annettu Takaisinperintä-tieto.

 

Oma Netvisor

  • Uudistimme Taloushallinto-näkymää ja siirsimme tiedon EU-yhteenvetoilmoituksesta näkymässä toiseksi, Viimeeksi lukitun alv-kauden viereen. Näin EU-yhteenvetoilmoituksen status on helpommin huomattavissa Oma Netvisorissa.
Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin