E

Emma Matikainen

Viikkopäivitys 16.9.2022 - Julkaisutiedote

16-09-2022 1:56 pm tekijä Emma Matikainen

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat päivitykset ja korjaukset:


Taloushallinto:

  • Tilinpäätöksen tilikohtaiseen taseeseen lisätty puuttuva rivi "Rahat ja pankkisaamiset yhteensä"

  • Paransimme tositteen muokkauksen alaosan toimintopalkin saavutettavuutta. Toimintopalkki näkyy aina, kun tositteen avaa muokkaustilaan, myös silloin kun tositteella on paljon rivejä.

  • Olemme uusineet Kirjanpidon ja velvoitteiden asetuksissa olevan Tositelajit -sivun. Sivu toimii totutulla tavalla. Sivulla voi muokata tositelajeja, antaa niille kielikäännöksiä sekä tiedon tilinpäätöstietoihin, kuinka tositelaji arkistoidaan. Tositelajeja voi myös poistaa ja luoda uusia. Samoin oletustositelajien määritys tapahtuu Tositalajit -sivun kautta.


Palkat: 

  • Päivitimme käyttöön perhevapaauudistuksen tuomat termimuutokset kirjauslajin "Poissaolon syy" -valikkoon. Jatkossa "Äitiys, isyys ja vanhempainvapaa" on  "Vanhempainvapaa" ja "Erityisäitiysvapaa" on  "Erityisraskausvapaa". Kirjaus- tai palkkalajien nimiä emme voi muuttaa automaattisesti asiakkaan ympäristöön, jolloin käyttäjän tulee muokata termit yrityskohtaisesti. Muutoksen voi tehdä Palkat > Asetukset > Palkanlaskennan asetukset > Kirjauslajit sivulla, lisätietoa ohjesivulta: https://support.netvisor.fi/fi/support/solutions/articles/77000466986-kirjauslajit sekä Palkat > Palkanlaskenta > Palkkamallien hallinta > Yrityskohtaiset palkkalajit sivulla, lisätietoa ohjesivulta: https://support.netvisor.fi/fi/support/solutions/articles/77000466909-yrityskohtaiset-palkkalajit. Termit on päivitetty palkkamallipankkiin, jolloin uusiin yrityksiin tulee kirjaus- ja palkkalajien nimet automaattisestii uusilla termeillä.

  • Korjasimme tilanteen, jossa Poikkeukset ja huomiot -widget virheellisesti varoitti lähettämättömistä palkkatietoilmoituksista, vaikka ilmoituksen uusimman version tila oli "Tulorekisterissä"


Muut:

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin