J

Jaakko Suomalainen

Viikkopäivitys 17.11.2022 - julkaisutiedote

17-11-2022 1:55 pm tekijä Jaakko Suomalainen

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset:


Taloushallinto

  • Lisäsimme Tositteen muokkaus näkymään "Kopioi ensimmäiseltä riviltä"painikkeen, jonka valikosta voidaan valita kopioitavaksi ensimmäisen rivin kentän tietoja (ALV%, ALV-tunnus, riviselite, laskentakohteet) kaikille tositteen riveille.

  • Korjasimme tilanteen, jossa rakennusalan ilmoituksen ilmoitettavan kuukauden "Ostoja kertynyt (kuukausi)"-kenttä näytti väärää summaa.

  • Lisäsimme kirjanpidon raporttien päiväkirjan raporttimuotoiseen CSV-raporttiin kuukausi yhteensä rivit

  • Lisäsimme Tuloverolomakkeelle 71B (2022) kohtaan "156 Luovutetun kohteen tunnuksen tyyppi" mahdollisuuden tehdyn valinnan poistoon. Valintaa ei aiemmin pystynyt poistamaan jos sen ehti tehdä ja verolomakkeen tarkistuksissa lomake jäi kiinni kyseiseen kohtaan liittyvien tietokenttien osalta.


Myynti

  • Toteutimme uuden tuotteen lisäykseen automaattisen tuotteelle valitun tuoteryhmän mukaisten laskentakohteiden valinnan.


P

Pasi Tasanen

18-11-2022 9:25 am tekijä Pasi Tasanen

Kiitos päivityksestä. Miksi kopiointi toimintoon ei toteutettu tilin kopiointia? Se olisi tähän erittäin olennainen toiminto.

Marja-Liisa Lohtander

24-11-2022 1:40 pm tekijä Marja-Liisa Lohtander

Hei Pasi, 

otamme vielä tuon tilin kopiointimahdollisuuden harkintaan. Toteutimme tuon tietojen kopiointimahdollisuuden pitkälti samalla tavalla kuin mitä ostolaskujen käsittelyssä tiliöintirivien osalta on. Tilin lisääminen on mahdollista, mutta se vaatii muita tietoja enemmän työtä, mm. alv-laskennan ja seurantakohteiden näyttämisen osalta. 

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin