Start et nytt emne
A

Anonymous

Tiedotusnäkymässä tarkastamattomien ostolaskujen kpl-määrä poikkeaa todellisesta määrästä?

23-09-2015 3:19 pm tekijä Anonymous

Miksi tiedotusnäkymässä tarkastamattomien ostolaskujen lukumäärä on suurempi kuin todellisuudessa on laskuja kierrossa?


Laura Sainio

23-09-2015 3:58 pm tekijä Laura Sainio

Hei Maija!

Vielä varmistus: onko linkissä mainittu lukumäärä isompi kuin niiden laskujen määrä, jotka oikeasti löytyvät tuota tiedotusnäkymän linkin takaa? Vai onko kyse siitä, että tiedotusnäkymässä tarkastamattomia ostolaskuja on enemmän kuin ostoreskontrassa?

Mikäli kyse on ensin mainitusta, on syy seuraava: joskus tiedotusnäkymän linkkien laskurit ovat "epäsynkassa", ja asiakaspalvelun toimesta laskuri voidaan nollata. Nollauksen voit pyytää vaikkapa tekemällä vikailmoituksen Netvisorin Ohje&Tuki -liittymän kautta. Tiedotusnäkymän pikalinkkien nollaukset voidaan tehdä silloin, kun käsiteltäviä aineistoja ei linkkien takana ole (eli tiedotusnäkymässä näkyy että aineistoa olisi, mutta linkistä klikatessa ei yhtään tarkastettavaa laskua kuitenkaan löydy).

A

Anonymous

24-09-2015 9:15 am tekijä Anonymous

Niin tilanne oli juuri ensin mainittu eli tiedotusnäkymä näyttää 16 kpl ja kun klikkaa niin näyttää käsittelemättömiä laskuja 10 kpl ja vastaavasti ostoreskontranäkymässä näkyy myös 10 kpl hyväksymättöminä laskuina.

Laura Sainio

24-09-2015 9:20 am tekijä Laura Sainio

Hei!

Eli tässä tapauksessa ongelma korjautuu, kun pyydät laskurin nollauksen seuraavan kerran kun Netvisorissa ei ole hyväksymättömiä laskuja.

Logg inn eller Registrér publiser en kommentar