Start et nytt emne
R

Rane Olsen

Tilikausiarkiston tilinpäätösaineisto

06-11-2015 2:43 pm tekijä Anonymous (Päivitetty 10-11-2015 tekijä Rane Olsen)

Moi Paula,

Tämä on ongelmana nimenomaan näissä konserniyrityksissä. Tällä hetkellä vaihtoehtoista muodostamistapaa ei valitettavasti ole. Lisään tämän konsernikäsittelyn parannusehdotuksiin.


A

Anonymous

12-11-2015 11:06 am tekijä Anonymous

Auttaisiko jos luot "Tilinpäätöksen kootaminen" listan lopussa olevaan "muut tilinpäätöksen raportit" uuden raporttipohja ja tallenna tasekirja tähän (korvaa linkin kautta)? Tällöin myös se siirtyy myös tilikausiarkistoon kun arkistoit tilinpäätöksen.

A

Anonymous

12-11-2021 7:29 pm tekijä Anonymous

Onko tilikausiarkiston tilinpäätösaineistosta mahdollista poistaa yksittäinen raportti esim. tasekirja tai muodostaa raportit niin, että tuota tasekirjaa ei arkistoon muodostuisi? Ongelmana on se, että esim. konsernitasekirja ei muodostu tilinpäätöksen arkistoinnissa oikein vaan se yleensä liitetään liitetiedostona tilikausiarkistoon erikseen. Tilinpäätösaineiston muodostuksessa arkistoon arkistoituu ns. väärä tasekirja. Tämä aiheuttaa tilintarkastajille sekä muille raportteja selaaville ihmetystä, kun eivät sitten huomaa, että virallinen oikea tasekirja on liitetty liitetiedostona.

Logg inn eller Registrér publiser en kommentar