Start et nytt emne
M

Markus Anttonen

Myyntilaskulle liite automaattisesti

05-07-2017 2:34 pm tekijä Anonymous (Päivitetty 05-07-2017 tekijä Markus Anttonen)

Moi Kirsi

Suoraan tätä vaihtoehtoa ei ole, mutta tuotteelle voi lisätä liitteen ja määritellä sen laskulle mukaan. Sitten jos laskulla myydään kyseistä tuotetta tulisi liite myös laskulle sitä lähetettäessä / tulostettaessa.

Tuotteelle voidaan lisätä liitetiedostoja PDF- muodossa. Liitetiedostoja voidaan käyttää myyntitarjouksen, -tilauksen ja/tai -laskun tulosteella, joihin ne voidaan lisätä dokumentin jatkoksi. Liitetiedostojen lisääminen tuotteelle tapahtuu tuotekortilta, josta ne voidaan myös asettaa käytettäväksi myyntitulosteilla.

Klikkaa linkkiä "Tuotteen liitetiedostot". Tämän jälkeen paina "Selaa" ja liitä haluamasi tiedosto omalta koneeltasi. Paina lopuksi "Tallenna" -painiketta.

Vihreästä plussasta voidaan lisätä useampia liitetiedostoja varten rivejä. Liitetiedosto voidaan asettaa käytettäväksi myyntitulosteilla klikkaamalla ruksit halutun tulosteen kohdalla. Paina lopuksi "Tallenna" -painiketta, ja määritykset astuvat voimaan. Liitetiedosto otetaan asetusten mukaisesti mukaan myyntitulosteelle sen tulostusvaiheessa.

liite.jpg

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 8:09 pm tekijä Anonymous

Pystyykö Netvisorin laskulle liittämään automaattisesti liitteen esim. sopimusehdot?

Logg inn eller Registrér publiser en kommentar