Starta ett nytt ämne
N

Niina Härkänen

Postin lakon vaikutus Netvisorista lähteviin ja saapuviin aineistoihin

08-11-2019 3:45 pm tekijä Niina Härkänen

Postin lakko vaikeuttaa postinkulkua koko maassa. Lakko alkaa maanantaina 11.11.2019 klo 6.00 ja jatkuu sunnuntaihin 24.11.2019 klo 24. Postin tiedote lakosta löytyy täältä.

 

Netvisorin PDF eKirje -tulostuspalvelu on toteutettu Postin kanssa, joten lakko vaikuttaa valitettavasti tulostuspalvelun kautta lähetettyjen aineistojen toimitusaikaan (myyntilaskut, myyntitilaukset, ostotilaukset ja palkkalaskelmat). Mikäli toimittajanne lähettää paperilaskuja ostolaskujen skannauspalveluun, niiden toimitus lakon aikana viivästyy.

 

Myyntilaskujen lähetykseen suosittelemme verkkolaskua. Verkkolaskutus on luotettava, nopea ja rahaa säästävä tapa järjestää yrityksesi laskutus: laskut eivät jää jumiin käsittelyyn, vaan ovat perillä minuuteissa.

 

Mikäli asiakkaiden verkkolaskutustiedot puuttuvat, saat lisättyä ne asiakkaiden tietoihin Asiakaslistauksen kautta: Myynti > Asiakaslistaus > Valitse asiakkaat > Asiakaslistauksen toiminnot > Hae verkkolaskuosoite. Verkkolaskujen lähetyksestä on kerrottu ohjesivustollamme.

 

Sähköisten laskujen lähettäminen henkilöasiakkaille on mahdollista kuluttajaverkkolaskutuksella. Lisätietoja löydät täältä.

 

Verkkolaskutusta kannattaa hyödyntää myös ostolaskuissa. Näin ostolaskut saapuvat suoraan järjestelmään, jossa ne on helppo tarkastaa ja maksaa. Samalla tiedot laskuilta siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. Ostolaskujen vastaanottamisesta verkkolaskuina on kerrottu ohjesivuillamme.

 

Palkkalaskelmien toimitustavaksi suosittelemme ensisijaisesti verkkopalkkalaskelmia. Maventa Verkkopalkka mahdollistaa palkkalaskelman toimittamisen suoraan palkansaajan verkkopankkiin katseltavaksi. Verkkopalkkalaskelma on nopea, edullinen ja ekologinen tapa hoitaa toistuva velvoite palkansaajalle. Tarkempaa tietoa toiminnallisuudesta ja käyttöönotosta löytyy täältä.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkolaskutukseen tai verkkopalkkaan liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: tuki.netvisor@visma.com.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar