A

Anonymous

Salesinvoice.nv -resurssi; vanhan jaksotustavan poistuminen käytöstä

05-10-2020 3:57 pm tekijä Terhi Krutsin

salesinvoice.nv. linkki ei toimi

1 kommentar

T

Terhi Krutsin

12-11-2021 6:31 pm tekijä Terhi Krutsin

Hei,

 

Olemme julkaisseet viime syksynä Netvisorin rajapintaan salesinvoice.nv resurssiin uuden tavan jaksottaa myyntilaskun tosite. Tulemme poistamaan vanhan jaksotustavan accrualvoucherentry -rakenteen rajapinnastamme 14.1.2021. Pyydämme siis teitä tekemään muutokset integraatioihinne ennen tätä päivämäärää. Uusi tapa on käyttää sanomalla Accrualrule-rakennetta. Alla kuvaus ja esimerkki vielä muutoksesta.

 

Myyntilaskun jaksotuksen voi tehdä joko lasku- tai laskurivitasolla sekä tasajaolla tai jakokäyrällä. Myyntilaskulle voi tuoda jaksotustiedot lähettämättömälle tai avoimelle laskulle. Jaksotustositteet muodostetaan sanomalla tuotujen tietojen pohjalta laskun lähetyksen jälkeen tai avoimen laskun tositteet muodostetaan tuonnin yhteydessä automaattisesti järjestelmän toimesta. Kun tuot myyntilaskulle jaksotuksen käyttäen accrualrule -rakennetta, ei myyntilaskulle ole mahdollista tuoda rajapinnassa tositerivejä (invoicevoucherlines).

 

<accrualrule>

            <startmonth>10</startmonth>

            <startyear>2020</startyear>

            <endmonth>4</endmonth>

            <endyear>2021</endyear>

 </accrualrule>

 

Uudesta jaksotuksesta löytyy artikkeli Communtitystä https://community.visma.com/t5/Netvisor-Developer-Community/Resurssin-salesinvoice-nv-paivitys/ba-p/240806 sekä tarkempi resrussikuvaus ohjesivuilla: salesinvoice.nv

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar