A

Anonymous

Netvisor mobiilisovelluksesta julkaistu uusi versio

13-04-2021 1:28 pm tekijä Sini Alamäki

Tulisiko pdf-mahdollisuus ja monisivuisen dokumentin lisäys myös eScanin sovellukseen mahdolliseksi? 


S

Sini Alamäki

12-06-2020 9:15 am tekijä Sini Alamäki

Hei Ida 

 

Visma Scanner -sovellusta kehitetään tämän meidän Visma Solutionin ulkopuolella useamman Visma-tuotteen käyttäjille. Välitän kehitystoiveesi heille tiedoksi. Viime aikojen kehitys Visma Scannerissa on keskittynyt automaation lisäämiseen kuitintunnistuksessa, joten ainakaan ihan lähitulevaisuudessa tällaista ei ole tulossa. Suosittelen käyttämään Netvisor-sovellusta, jos PDF-liitteitä on tarvetta lisätä matkalaskuille.

S

Sini Alamäki

13-04-2021 1:28 pm tekijä Sini Alamäki

Uutena ominaisuutena voit nyt kirjata matkalaskujen kulurivien kaikki tiedot yhdellä kertaa useammalle riville. Uudistus tuo helpotusta tilanteisiin, joissa samalla kuitilla olevia tietoja tulisi merkitä matkalaskulla useammalle riville. Näitä tilanteita tulee esimerkiksi silloin kun hotellikuitissa on aamiaisen osuus, joka käsitellään eri alv:lla kuin itse majoitus sekä silloin kun kaupasta ostetaan samalla kertaa elintarvikkeita ja muita tavaroita.

 

Vastaavasti uudella toiminnallisuudella voit jakaa saman kuitin eri kulutyypit omiksi riveikseen. 

 

Netvisorin selainversiossa matkalaskujen hyväksynnässä kulurivit näkyvät kahtena eri rivinä ja molemmilla näillä näkyy lisätty kuitti. 

 

Kerro mielipiteesi uudesta toiminnosta alle. 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar