T

Teija Marttila

Visma

Netvisor-Severa rajapintaliittymän muutokset työseurannassa

22-01-2016 2:40 pm tekijä Teija Marttila

Netvisor<->Severa integraatioliittymässä havaittiin epäjohdonmukaisuus, joka aiheutti laskentakohteiden osalta ongelman. Tämä ilmeni siten, että laskentakohteet Netvisorissa eivät olleet Severan töiden/vaiheiden kanssa yhdenmukaiset.

·         Korjataksemme tämän teimme viime vuoden lopussa tuotepäivityksen, jonka tarkoitus oli korjata em. ongelma

 

Päivityksen seurauksena myyntilaskun, matkalaskun tai tuntitiedon siirto ei kuitenkaan enää onnistu, mikäli Severan projekti tai sen vaihe ei ole nimeltään yksilöllinen.

·         Netvisor ei salli useaa saman nimistä laskentakohdetta. Mikäli Severassa usealla projektin vaiheella on sama nimi, ilmoittaa Netvisor siirtoliittymässä virheen.

·         Aiemmin siirtoliittymä salli erillisten, mutta samannimisten projektien/vaiheiden siirron ja kohdisti ne virheellisesti yhteen ja samaan laskentakohteeseen Netvisorissa.

 

 

Kuinka korjaan laskun siirto-ongelman?

 

Jotta tapahtumat taas siirtyisivät ja kohdistuisivat oikein, tulee Severassa projektit ja niiden vaiheet nimetä tai numeroida yksilöllisesti projektista riippumatta. Vaiheen numero voisi olla esim. työnumero + juokseva numero.

 

Kaikki yritykset, joita ongelma kosketti, on kontaktoitu asian tiimoilta.

1 kommentar

A

Anonymous

07-11-2019 10:03 am tekijä Anonymous

Moro! Nostan wanhaa aihetta kun en malta tehdä uutta otsikkoa. Mutta mutta, onkohan työlistalla tällä erää tehdä uudistusta työntuntien siirtoon Severasta, että saisi siirtymään usamman kuin yhden laskentakohdeotsikon tietoja? Myyntilaskujen siirrossa Severasta Netvisoriin voidaan tuoda parhaimmillaan neljän otsikon tietoja (Yksikkö, Työ, Käyttäjä, Kustannuspaikka) mutta työaikarivien siirrossa voidaan tuoda vain Työ-kohtaisia kirjauksia. Tuossa olisi toisinaan tarvetta tuoda tietoa myös Yksikön tai Kustannuspaikan osalta, niin saisi työaikakulut kirjautumaan myös toimipisteille tai osastoille ilman että joutuu palkanlaskija Netvisorin puolella käsin lisäämään kustannuspaikkoja.

 

Mahtaako olla vielä kaavailtuna kehitystä tähän?

 

-Kari

 

 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar