Marja-Liisa Lohtander

Viikkopäivitys 17.6.2020 - julkaisutiedote

17-06-2020 5:25 pm tekijä Marja-Liisa Lohtander

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Tuotteet ja varasto

 • Korjasimme varastonäkymän varastokohtaisen tiedon "Nimikkeitä" uudella tiedolla "Aktiivisia nimikkeitä", josta on vähennetty pois tuotteet, jotka on poistettu Netvisorista.
 • Korjasimme laajennetun tuotehallinnan tuotteiden tuontia varten tehdyn Excelin mahdollistamaan myös nollaksi inventoitujen ja sen jälkeen poistettujen tuotteiden uudelleen tuonnin.
 • Mahdollistimme varastonhallinnassa hyllypaikan poistamisen silloin, kun hyllypaikan saldotieto on nolla.
 • Korjasimme tuotteen takana olevan määrätiedon päivittymään oikeaan tilaan myös silloin, kun tilausrivin tuote vaihdetaan toiseksi sen jälkeen kun tarjouksesta on ensin muodostettu tilaus.

 

Ostot

 • Korjasimme tilanteen, jossa käyttäjä ei pystynyt valitsemaan ostolaskua käsiteltäväksi Avoimet ostolaskut -näkymässä, mikäli hän oli osa-asiatarkastajan roolissa. Tämän käsittelyn on voinut tehdä ostolaskulta, mutta se ei onnistunut aiemmin Avoimet ostolaskut -näkymän kautta.

 

Maksatus

 • Teimme muutoksen, joka mahdollistaa myös hyväksyttyjen ulkoisten tilisiirtojen poistamisen. Aiemmin mikäli ulkoinen tilisiirto oli hyväksytty, sen poistaminen ei onnistunut. 

 

Palkat

 • Lisäsimme tilityspisteistä muodostettujen tilitysten käsittelyyn manuaalisen "Merkitse maksetuksi" -toiminnon, jolla tilitys voidaan merkitä maksetuksi silloin kun sen maksatus ei tapahdu Netvisorissa. Nyt on helpommin nähtävissä, mikäli jokin tilitys todellakin on maksamatta. 

 

Kirjanpidon raportit

 • Paransimme Kohdelaskentataulukko -raportin tilinumerorajauksen toimintaa. Tietyissä tilanteissa raportti ei huomioinut hakuehdoissa annettua tilinumerorajausta. 

 

Laajennokset

 • Muutimme Severasta Netvisoriin tuotavien myyntilaskujen jaksottamista. Aiemmin Severasta tulevat myyntilaskut on jaksotettu, mikäli kaikilla laskun tuotteilla on sama toistuvuusjakso Severassa. Muutoksen myötä Severassa toistuvaksi merkityt tuotteet jaksotetaan laskurivitasolla. Jaksotus kattaa siis myös laskut, joilla esiintyy eri laskuriveillä sekä toistuvia että ei-toistuvia tuotteita, tai useita toistuvia tuotteita joilla on eri toistuvuusjakso. Lisäksi muodostetut jaksotustositteet linkittyvät jatkossa myyntilaskulle.

 

Aloitusnäkymät

 • Korjasimme "Poikkeukset ja huomiot" sekä "Tulorekisteriin valmistautuminen" -widgeteissä näkyvän "Hylättyjä erillisilmoituksia" -varoituksen hakulogiikkaa, jotta widgettiin haetaan vain ne erillisilmoitukset, joiden viimeisin ilmoitusversio on Hylätty -tilassa. Aiemmin widgetissä näkyi kaikki hylätyksi merkityt ilmoitukset vaikka kuukaudelta olisi olemassa myös uudempi ilmoitus.
 • Netvisor kertoo sinulle nyt etusivun Velvoitteet-widgetissä tiedon, mikäli yrityksessäsi on EU-myyntiä, joka vaatii ilmoittamista. Netvisor tarkastelee yrityksen tositehistoriaa kolme kuukautta taaksepäin ja ilmoittaa, mikäli ilmoitusta ei ole lähetetty tai merkitty ALV-yhteenvetoilmoitukset -näkymässä manuaalisesti lähetetyksi. Mikäli siis widgetissä näkyy ilmoitus lähettämättömästä ilmoituksesta ja ilmoitus on lähetetty muuta kautta, saa huomiot ajantasalle merkitsemällä ilmoituksen lähetetyksi ALV-yhteenvetoilmoituksissa.

 

Veroilmoittaminen

 • Kuten yllä todettiin etusivun Velvoitteet -widgetin osalta, lisäsimme mahdollisuuden merkitä ALV-yhteenvetoilmoituksen lähetetyksi. Tämä mahdollistaa ajantasaiset huomiot mahdollisista lähettämättömistä ALV-yhteenvetoilmoituksista. Mikäli ALV-yhteenvetoilmoitusta ei lähetetä Netvisorin kautta, kannattaa se kuitata manuaalisesti lähetetyksi, jotta Velvoitteet -widgetiin ei tule aiheetonta huomiota. 
 • Tuloveroilmoituksen kaavojen hallinnasta on kaavakohtaisesti katsottavissa yrityksessä voimassaolevan kaavan alta myös Netvisorin oletuskaava. 

 

1 kommentar

A

Anonymous

25-06-2020 4:20 pm tekijä Anonymous

Tätä on toivottu! Kiitos paljon!

Muutimme Severasta Netvisoriin tuotavien myyntilaskujen jaksottamista.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar