Marja-Liisa Lohtander

Viikkopäivitys 3.9.2020 - julkaisutiedote

03-09-2020 6:38 pm tekijä Marja-Liisa Lohtander

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset ja uudistukset:

 

Myynti

 • Lisäsimme Suoritukset -näkymään suoritusten massana kirjaukselle käyttäjälle mahdollisuuden määrittää tositteelle tulevan kirjauspäivän itse. Valittuasi kirjattavat suoritukset listauksesta sekä kirjaustavan "Kirjaa suoritukset samalle tositteelle", voit nyt itse syöttää haluamasi kirjauspäivän kenttään "Kirjauspäivä".
 • Mahdollistimme käyttäjälle yksittäisten, jo laskutettujen myyntitilausrivien tilan palauttamisen takaisin laskuttamattomiksi. Toimintoa käytettäessä on tärkeää huomioida, että jo laskutetuista riveistä aiemmin muodostuneisiin laskuriveihin ei järjestelmän puolesta kosketa. Käyttäjän tulee siis itse tehdä tarpeelliset muutokset myyntilaskun rivitietoihin.
 • Lisäsimme Asiakaslistaus -näkymään uuden massatoiminnon asiakkaan koontilaskutustiedon päivittämiseksi. Toimintoa "Aseta valittujen koontilaskutuksen oletus" käyttäen voit päivittää koontilaskutuksen massana käyttöön / pois käytöstä valitulta asiakasjoukolta.
 • Päivitimme sopimuslaskutuksen tukemaan toimipaikkakohtaista laskutusta. Voit nyt lisätä saman asiakkaan eri toimipaikoille toimipaikkakohtaisesti valitsemasi tuotteet ja tällöin laskut muodostuvat erikseen jokaiselle toimipaikalle sisältäen vain kyseisen toimipaikan kohdalle valitut tuotteet.
 • Mahdollistimme myös ulkomaalaisten asiakkaiden laskujen lähettämisen Intrumin perintäpalveluun.

 

Ostot

 • Korjasimme ongelman, jossa ostotilausrivien tuonti Excel-taulukolla ei onnistunut ilman varastonhallintapalvelua.
 • Lisäsimme verkkolaskujen vastaanottoon tuen kulutietojen lukemiseen (ChargeDetails -kenttä). Kyseisessä  kentässä voidaan tuoda tieto esimerkiksi toimitusmaksusta tai muusta lisästä. 

 

Palkat

 • Poistimme Kotikunta -tiedon pakollisuuden Palkansaajan perustiedoista ja Palkansaajan tuonti -resurssilta (employee.nv). Kotipaikka -kentän pakollisuus poistettiin myös palkansaajien tuontiexcelistä.
 • Estimme virheellisten palkkalajien kaavojen tallennuksen ja toimme tallennukseen tästä virheilmoituksen. Aiemmin mahdolliset virheellisten palkkalajien kaavat estivät palkkalaskelman muodostumisen. 

 

Kirjanpito

 • Nopeutimme Tilisaldot -raportin toimintaa ja samalla uudistimme sen ulkoasun. Tilisaldot -raportin toiminnot ovat ennallaan.  
 • Tietyissä tilanteissa kirjanpidon tapahtuma on voitu kohdistaa itseensä, mikä on aiheuttanut ongelmaa Tilikohtaisissa kirjauksissa tehtävässä tapahtumien kohdistamisessa ja niiden merkitsemisessä avoimeksi. Muutoksen myötä tapahtuman kohdistaminen itseensä on estetty ja tapahtumat nousevat normaaliin tapaan kohdistettaviksi Tilikohtaisten kirjausten näkymään.

 

Laajennokset

 • Intrumin Riski-indikaattoria käyttävillä yrityksillä löytyy nyt Asiakaslistaus -näkymän ryhmittelyperusteista ryhmittelyperuste "Maksuvalmius", jota käyttäen voidaan ryhmitellä asiakkaat maksuvalmiuden mukaisesti ryhmiin "Hyvä", "Voi olla huomioitavaa" ja "Heikko".

A

Anonymous

30-09-2020 12:12 am tekijä Anonymous

"Estimme virheellisten palkkalajien kaavojen tallennuksen ja toimme tallennukseen tästä virheilmoituksen. Aiemmin mahdolliset virheellisten palkkalajien kaavat estivät palkkalaskelman muodostumisen. "

 

Liittyisikö tähän, että perustaessani uutta palkkalajia saan sen perustettua yrityskohtaisiin palkkalajeihin, kuten palkkamallillekin mutta en saa lisättyä bruttopalkkoihin. Näin käy koska + merkkiä ei saa tallennettua vaan tulee virheilmoitus. Joten myöskään en saa tallennettua bruttopalkkoihin  kyseistä palkkalajia joka tallennetaan + merkin jälkeen. Siksi uusi laji ei näy palkkalaskelmalla bruttopalkoissa. Kyse  onuudesta luotaisedusta. Sama ongelma näyttäisi olevan rahapalkkojen osalta. Eli olisiko päivityksen yhteydessä estynyt uuden palkkalajin rakentaminen siten että se tulee mukaan laskennallisiin eriin? Eli ylipäätään +merkin tallennus estynyt. Tai onko jokin muu reitti saada uusi palkkalaji mukaan bruttopalkkoihin? Aiemmin  tämä on rakennettu em. tavalla: lisätty laskutoimitusmerkki ja sitten palkkalaji.

R

Raisa Ruokonen

30-09-2020 8:15 am tekijä Raisa Ruokonen

Hei,

 

Kuvaamaasi virhettä ei ole havaittu muualla, laittaisitko tästä viestiä asiantuntijoillemme osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com. Mainitsethan viestissäsi yksityiskohtaisemmat tiedot yrityksestä, jonka Netvisor-ympäristöä kysymyksesi koskee ja kuvauksen ongelmastasi. Mukavaa syksyn jatkoa! 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar