E

Erna Kangassalo

Viikkopäivitys 19.8.2021 - julkaisutiedote

19-08-2021 4:32 pm tekijä Erna Kangassalo

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset ja uudistukset: 

Taloushallinto

 

 • Osakeyhtiöiden, yhdistysten ja säätiöiden oletustilikarttoihin on muutettu seuraavien tilien nimet:
  - 1702 Myyntisaamiset 2 --> 1702 Myyntisaamiset vanhat
  - 2872 Ostovelat 2 --> 2872 Ostovelat vanhat
  - 1701 Myyntisaamiset 1 --> 1701 Myyntisaamiset
  - 2871 Ostovelat 1 --> 2871 Ostovelat
  Tilien nimien muutos koskee vain uusia käyttöönotettavia tililuetteloja. Muutos helpottaa Netvisorin käyttöönotossa. Kun yritys aloittaa Netvisorin käytön, kannattaa käyttöönottovaiheessa olevia myyntisaamisia ja ostovelkoja käsitellä rinnakkaisilla tileillä 1702 Myyntisaamiset vanhat ja 2972 Ostovelat vanhat ja jättää tilit 1701 Myyntisaamiset ja 2871 Ostovelat järjestelmän omiin reskontrakirjauksiin. Tällöin reskontrien täsmäytys on helpompaa.

 

Palkat

 

 • Korjasimme Työaikaraportin Päiväerittely-raportin näyttämään yhteensäsumman oikeassa sarakkeessa.
 • Korjasimme tilanteen, jossa palkansaajalistauksen "Työnantajan sairasvakuutusmaksun alainen"-tieto on näyttänyt väärin kun palkansaajan syntymäpäivä kun kuluvassa kuussa.
 • Korjasimme kirjauslajin nimen tallentamisen sallimaan myös kaarevan heittomerkin.

 

Ostot 

 

 • Muutimme ostolaskujen ulkomaisuuden päättelyä Avoimissa ostolaskuissa ja Ostolaskuluettelossa. Lisäksi näytä vain -asetuksen valinnoilla Ulkomaan laskut ja Kotimaan laskut ulkomaisuus päätellään nyt toimittajan maan perusteella. Aiemmin päättely perustui toimittajan pankkitilin maahan tai valuuttaan.
 • Lisäsimme verkkolaskun vastaanottoon tuen useammalle laskurivin kuvausriville. Mikäli Finvoice-aineistolla laskurivillä on useita RowFreeText-elementtejä, näistä muodostetaan laskurivin kuvaus kauttaviivoin eroteltuna.

Tilisiirrot

 • Julkaisimme tilisiirtojen hyväksyntätoiminnon. Toiminto korvaa maksun vahvistukset tilisiirroilta. Yrityskohtaisesti voi jatkossa hallita erikseen ostolaskujen ja palkkojen maksunvahvistajien määrää ja tilisiirtojen hyväksyjien määrää. Jos yrityksessä on aiemmin käytetty kahta tai useampaa maksunvahvistajaa, tulee tilisiirtojen hyväksyntä automaattisesti käyttöön ja käyttäjät, joilla on ollut reskontraoikeuksissa tilisiirtojen maksajan oikeus, saavat myös tilisiirtojen hyväksyntäoikeuden. Tilisiirtojen käsittelyprosessi pysyy siis ennallaan näissä yrityksissä. Lue lisää tilisiirtojen hyväksynnästä ohjeestamme 

 

 

 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar