S

Sini Alamäki

Netvisor ID:n toiminnot yhdistyvät Netvisor-mobiilisovellukseen

16-08-2021 2:55 pm tekijä Sini Alamäki

New_login.png

 

 

 

Netvisorin kirjautuminen ja siihen liittyvä tunnistautuminen uudistuu loppuvuoden aikana. Netvisor ID:n avulla tapahtuva tunnistautuminen tulee siirtymään Netvisor-mobiilisovellukseen ja samalla Netvisor ID tulee poistumaan käytöstä vielä tämän vuoden lopussa. 

 

Kirjautumisen uudistaminen vaikuttaa seuraaviin toimintoihin:  

  • Netvisor-mobiilisovellukseen kirjautuminen
  • Netvisorin selainversioon kirjautuminen 
  • Sellaisen henkilön lisääminen Netvisorin käyttäjäksi, jolla ei ole suomalaisia verkkopankkitunnuksia
  • Visma Manageriin kirjautuminen ja maksun vahvistaminen 

 

Netvisorin selainversioon ja mobiilisovellukseen voi jatkossakin kirjautua myös verkkopankkitunnuksilla sekä mobiilivarmenteella. Siihen tällä ei ole vaikutusta. 

 

Tulemme pitämään teidät ajan tasalla uudistuksesta syksyn ja loppuvuoden ajan tiedottamalla mm. täällä Communityssä ja uutiskirjeissä. Syksyn kuluessa tulemme tiedottamaan tarkemmin muutosten yksityiskohdista ja aikatauluista. 

 

Jos haluat osallistua kehitykseen osana beta-testausryhmäämme, jätä yhteystietosi Team Netvisoriin oheisella lomakkeella. 

 

Netvisor-mobiilisovellus on maksuton sovellus, jonka kautta käyttäjät voivat kirjata työtuntinsa, tehdä matkalaskut, tarkastella omaa lomakertymää, palkkalaskelmia ja verokortin tulorajan riittävyyttä. Päätöksentekijät voivat puolestaan seurata sovelluksen kautta yrityksen tärkeimpiä tunnuslukuja.

 

Lataa nyt App Storesta tai Google Playsta

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar