R

Raisa Ruokonen

Liitteen lisääminen työajankirjauksen turvalinkin kautta

31-03-2020 12:48 pm tekijä Raisa Ruokonen

Liitteen lisääminen matkalaskulle ja työajankirjaukseen turvalinkin kautta on poistettu 05.03.2020 viikkopäivityksen yhteydessä. Muutos tehtiin Netvisorin liitekäsittelyyn tehdyn kehitystyön yhteydessä.  Turvalinkin käyttämä teknologia ei tue Netvisorin nykyistä liitekäsittelyä, joten liitteen lisääminen turvalinkin kautta ei ole enää mahdollista.

 

Netvisorin mobiilisovellus tulee korvaamaan työajansyötön turvalinkin käytön sekä m.netvisor.fi -sivuston myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Kehotammekin yrityksiä kannustamaan palkansaajia mobiilisovelluksen käyttämiseen jo nyt.

 

Jokainen palkansaaja voi ladata mobiilisovelluksen käyttöönsä, jolloin palkansaajia ei ole tarvetta lisätä käyttäjiksi Netvisoriin. Jotta kaikki ominaisuudet ovat palkansaajalla mobiilissa käytössä, tulee hänellä olla palkansaajan perustiedoissa sekä "Palkanlaskentapalvelu" että "Resurssinhallintapalvelu" aktivoituna. Palveluiden aktivoimisen jälkeen sovellus alkaa toimia viimeistään kolmen tunnin viiveellä. Jokainen palkansaaja voi mobiilisovelluksen avulla kirjata oman työaikansa, matka- ja kululaskunsa sekä tarkastella omia palkkalaskelmiaan, jos palkka on laskettu Netvisorilla.

 

Liitteen voi lisätä matkalaskulle mobiilisovelluksessa kuvaamalla haluamansa kuitin tai lisäämällä aiemmin ottamansa kuvan galleriasta. Mobiilisovelluksella otettu kuva ei tallennu käyttäjän puhelimeen, vaan suoraan Netvisoriin. PDF-liitteitä ei toistaiseksi voi liittää mobiilisovelluksella. Jos on olemassa PDF-muotoinen tiedosto, joka haluttaisiin liittää puhelimella, suosittelemme ottamaan kuvakaappauksen ja liittämään tiedon näin kulurivin liitteeksi.

 

Mikäli matkalaskuja ei ole mahdollista tehdä mobiililaitteella, voidaan palkansaaja lisätä Netvisor-käyttäjäksi, jonka jälkeen hän voi Netvisor ID:n avulla kirjautua Netvisorin Työaika- tai  Matkat-osioon tekemään omia työajankirjauksiaan tai matkalaskujaan. 

 

Kaikille Netvisorin Työaika- tai Matkat osiossa kirjatuille työajankirjausriveille ja matkalaskun kuluriveille voidaan liittää liitetiedostoja, esimerkiksi skannattuja kuitteja, ostolaskurivejä tai eScan -dokumentteja. Kulurivi tulee ensin olla tallennettu matkalaskulle, jotta liitteen lisääminen on mahdollista. 

 


A

Anonymous

07-04-2020 2:17 pm tekijä Anonymous

Hei,

 

Miten tämä tulee muuttamaan hinnoittelua, jos kaikilla matkalaskujen tekijöillä tulee jatkossa  olla päällä resurssien hallinnan lisäksi palkanlaskenta? 

Lisäksi ilmeisesti ei voida enää rajata kuka pääsee milloinkin tekemään matkalaskuja vaan jos henkilö on perustettuna, on aina mahdolllisuus laskujen tekemiseen?

Tätä turvalinkkiä ovat nimenomaisesti käyttäneet yleishyödylliset toimijat joilla on tarvetta maksaa matkalaskuja ei vaikutuisessa työsuhteessa oleville.

Nyt siis jatkossa mitään kontrollia siihen, kuka milloinkin pääsee matkalaskuja tekemään, ei ilmeisesti ole?

R

Raisa Ruokonen

08-04-2020 2:45 pm tekijä Raisa Ruokonen

Hei Riikka!

 

Kiitos viestistäsi! Otamme mielellämme vastaan palautetta mobiilitoimintoihin liittyen, jotta voimme ottaa nykyiset turvalinkin käyttäjien käyttötarpeet huomioon.

 

Matkalaskun tekijällä ei tarvitse olla Palkanlaskentapalvelua päällä, jotta hän voisi tehdä matkalaskuja mobiilissa, joten hinnoittelu ei tältä osin muutu.

 

Matkalaskujen kirjaaminen voidaan estää palkkamallikohtaisesti palkkamallin asetuksissa "Työajan kirjaus" -välilehdellä. Palkansaajakohtaisesti matkalaskun tekemisen voi estää ottamalla palkansaajalta Resurssinhallintapalvelu pois käytöstä.

 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar