Starta ett nytt ämne
J

Juha Kuokkanen

Netvisorin vanha hinnoittelumalli päättyy 31.12.2021

01-06-2021 8:48 am tekijä Juha Kuokkanen

Netvisorin vanha moduulihinnoittelu päättyy 31.12.2021. Jos yrityksesi on aloittanut Netvisorin käytön 2019 toukokuun jälkeen tai on jo vaihtanut pakettihinnoitteluun, muutos ei koske yritystäsi.

 

Kaikkien Netvisor-asiakkaiden tulee siirtyä pakettihinnoitteluun vuoden 2021 loppuun mennessä.  Pyrimme tekemään muutoksen asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi. Olemme kartoittaneet nykyiset palvelut ja niitä vastaavat hinnoittelupaketit Netvisor-asiakkaille. Tämän perusteella yritykselle ehdotetaan Netvisor Storessa sopivaa pakettia.

 


Mitä toimenpiteitä pakettihinnoitteluun siirtyminen vaatii?

Pakettihinnoitteluun vaihtaminen on nopeaa ja helppoa tehdä itse. Netvisor Storesta näet eri pakettien kuukausihinnan sekä suositellun paketin yrityksellenne. Vaihto tapahtuu muutamalla klikkauksella suoraan Netvisor Storesta. Mikäli et ole varma onko yrityksenne jo pakettihinnoittelussa, niin myös sen voit tarkistaa Netvisor Storesta. Voit lukea lisää pakettihinnoittelusta info-sivuilta , jonka kautta on mahdollisuus varata myös asiantuntijamme avuksesi kartoittamaan oikeaa pakettia.

Ennen vuodenvaihdetta tulemme siirtämään pakettihinnoitteluun automaattisesti ne asiakkaat, joilla laskennallinen hinnan muutos on kohtuullinen. Tästä ilmoitamme erikseen etukäteen. Pakettien laskennassa ja  valinnassa otamme huomioon sen hetkiset aktiiviset osiot sekä palkanlaskennan ja resurssienhallinnan. Automaattisen siirron yhteydessä mitään osioita ei laiteta kiinni, eli palvelun laajuus ei pienene. Paketin valinnan mukana voi sen sijaan tulla käyttöön uusia ominaisuuksia, mikäli ne kuuluvat pakettiin, johon asiakas em. kriteerien puolesta päivitetään. Esimerkiksi jos yrityksesi käytössä on ollut rajapinta ja paketiksi valikoituu Professional, niin uusina ominaisuuksina käyttöösi tulevat samassa paketissa mm. myyntitilaukset ja Financial Overview.

 

Kontaktoimme erikseen ne asiakkaat, joilla on käytössään erikoisratkaisuja tai hinnoittelun muutos on jostain syystä merkittävä. Käsittelemme siirron vaikutukset yhdessä asiakkaan kanssa ja pyrimme löytämään oikean ratkaisun.

Netvisorin tehtävät-osio, Netvisorin kautta otetut verkkokaupat ja kotisivut tulevat poistumaan muutoksen myötä. Jos teillä on näitä ominaisuuksia käytössä, voit myös varata ajan asiantuntijaltamme info-sivuilta korvaavan ratkaisun löytämiseksi.

 


Miksi päädyimme tähän päätökseen?

 

Pääasiallisia syitä pakettihinnoitteluun siirtymiseen on kaksi. Ensimmäisenä pakettihinnoittelu tukee paremmin sekä taloushallinnon automaatiota että vastaa paremmin uuden verkkolaskulain vaatimuksiin. Yhdessä nämä muutokset tukevat yrityksesi siirtymää kohti verottajan ajamaa transaktiopohjaista arvonlisäveroilmoittamista.

 

Toinen syy on, että olemme ylläpitäneet kahta eri hinnoittelumallia ja laskutusjärjestelmää, joiden ylläpitäminen on vienyt resursseja. Yhteen hinnoitteluun ja laskutusjärjestelmään siirtymällä saamme myös kohdistettua resursseja muuhun Netvisorin kehitystyöhön. Samalla laskutuksen läpinäkyvyys asiakkaillemme paranee.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä pakettihinnoitteluun siirtymisessä, niin apua saat info-sivuilta ja kumppanivastaavaltasi. Toivotamme kaikille aurinkoista kesän alkua!

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar