Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Laskentakohderajaus käyttöoikeuksiin

12-12-2017 8:57 pm tekijä Anonymous

Hei!

Olen viime aikoina törmännyt ongelmaan Netvisorin käyttöoikeuksien määrittelyssä.

Asiakkailla on usein muutama henkilö per laskentakohde, jotka tekevät kyseisen laskentakohteen myyntilaskut, tarkastavat ostolaskut ja haluavat tiedon oman laskentakohteensa tuloksesta verrattuna kyseisen laskentakohteen budjettiin.

Tällä hetkellä Netvisorissa pystytään ymmärtääkseni rajamaan henkilölle vain tämän henkilön itse syöttämät myyntilaskut ja tälle henkilölle kohdennetut ostolaskut, mutta olisi tarvetta nähdä myös muiden samaan laskentakohteeseen kuuluvien henkilöiden laskut. Kirjanpidon raportointia ei käsittääkseni voi tällä hetkellä rajoittaa ollenkaan, se joko näkyy kokonaan tai ei näy.

Tämä on meillä johtanut tilanteeseen, jossa näille henkilöille pitää erikseen tallentaa kirjanpidon raportoinnista sopivat raportit ja toimittaa ne heille pdf-muodossa.

Tällöin kirjanpidon porautuvasta raportoinnista saatavat hyödyt menetetään näiden henkilöiden osalta.

Asiakkailla olisi tarvetta seuraaviin toiminnallisuuksiin:

- Myyntireskontrassa valinta jonka avulla käyttäjä näkisi vain tietyn laskentakohteen myyntilaskut

- Ostoreskontrassa valinta jonka avulla käyttäjä näkisi vain tietyn laskentakohteen ostolaskut

- Kirjanpidon raportoinnissa valinta jolla käyttäjä näkisi vain tietyin laskentakohteen kirjanpito- ja laskentakohderaportit

Mikäli kyseinen toiminto olisi mahdollista toteuttaa esim. laskentakohteittain määritellyillä käyttäjäryhmillä, olisi tästäkin jo iso apu meille eli käytännössä henkilö näkisi samaan käyttäjäryhmään kuuluvien henkilöiden laatimat myyntilaskut ja ostolaskut.

Ystävällisin terveisin,

Kati Pokkinen

Rantalainen Turku


A

Anonymous

13-12-2017 9:33 am tekijä Anonymous

Hei Kati

Kirjanpidon puolella henkilölle voi tallentaa tuloslaskelman ja vaikka pääkirjan halutulta kustannuspaikalta/laskentakohteelta kun se asetetaan raporttivalinnan alaosasta oikealle henkilölle. Raportti tulee pikalinkiksi kyseiselle henkilölle ja hän voi itse ottaa raportit valitsemaltaan aikajaksolta. Tässä pitää olla nähtävästi käyttäjänhallitsija oikeudet. Tämä vain vinkiksi siihen saakka kunnes ehdottamasi idea toteutuu.

T:Tuula

A

Anonymous

27-12-2017 12:27 pm tekijä Anonymous

Hei,

Hienoa kiitos vinkeistä!

Terv. Kati Pokkinen

J

Jani Korhola

14-11-2018 9:48 am tekijä Jani Korhola

Hei Kati,

 

Arkistoin idean, sillä emme ole tätä toteuttamassa ainakaan lähimpään 2 vuoteen. Ominaisuutta on kyllä toivottu, mutta työmäärä joka tämän kunnolliseen toteuttamiseen vaaditaan on kohtalaisen suuri, emmekä ole siksi tuomassa tätä ominaisuutta käyttöön.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar