Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Palkanlaskenta, kirjanpitoeritelmä raportti tulostus kesken avoinna olevan palkkajakson

31-01-2018 9:57 am tekijä Anonymous

Hei,

palkanlaskennasta olisi hyvä saada tulostettua kirjanpitoeritelmä raportti kesken avoinna olevan palkkajakson. Sellainen tarvitaan kirjanpitoon ainakin tilinpäätöksessä mutta myös kuukausikohtaista kustannuslaskentaa varten per laskentakohde - joka kuukausi, siis palkkamenot pitäisi saada kirjattua suoriteperusteisesti kirjanpitoon yhteensä per tili / per laskentakohde / eurot. Palkkajaksot sijoittuvat useasti siten, että osa palkkakuluista kuuluu eri kuukausille juuri kuukauden vaihteen aikaan. Kun palkkajaksot pyörivät 2 viikon jaksoissa niin tulee tämä ongelma useasti tilikauden aikana eteen. Palkanmaksu menee eri rytmissä, ei suoriteperusteisesti.

Siirtyvä erä tosite on työlästä tehdä excelin kautta.

Esimerkiksi kun palkkajakso on 26.3 – 8.4. niin ajalta 26.3-31.3 olisi hyvä kun Netvisorista saisi tulostettua kirjanpitoeritelmä yhteenvetoraportin kesken avoinna olevan palkkajakson aikana jossa palkkamenotilit, laskentakohteet ja eurot olisi yhteensä laskettuna, (ei tarvitse henkilöittäin) siis vain ne tiedot jota tarvitaan kirjanpidon tositteeksi kirjanpitoon, jonka sitten voisi viedä siirtyvänä eränä kirjanpitoon eli tässä esimerkissä 31.3 manuaalisesti kirjanpitoon jolloin ajankohdan26.3-31.3  palkkamenot kirjautuisi kirjanpidossa menoiksi / siirtovelaksi maaliskuulle ne jotka siis kuuluvat maaliskuulle suoriteperusteisesti jne.

1 kommentar

S

Sini Alamäki

13-09-2018 3:37 pm tekijä Sini Alamäki

Hei Jaana 

 

Ehdotuksesi on ollut äänestettävänä jo kauan eikä ole kerännyt suurempaa kannatusta. Arkistoin ehdotuksen tässä vaiheessa. 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar