Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Vakuutuspalkan rakentaminen Netvisorissa?

13-11-2015 3:36 pm tekijä Anonymous (Päivitetty 22-04-2016 tekijä Minna Seistilä)

Tutkin tätä itsekseni ja sain toimimaan lukuunottamatta ennakonpidätystä. Onko ennakonpidätyspalkkalajin takana jokin "kovakoodaus" jonka vuoksi palkkamallin asetukset eivät muuta ennakonpidätyksen laskennan perustetta?


M

Minna Seistilä

22-04-2016 3:05 pm tekijä Minna Seistilä

Hei Josefiina,

Ennakonpidätyksen laskentakaava on kovakoodattu seuraamaan Bruttopalkan määrää. Ennakonpidätys ja sivukuluvähennykset lasketaan automaattisesti aina Bruttopalkan määrästä, joten sen laskentaperusteeseen vaikuttaa aina ne palkkalajit, jotka on liitetty Bruttopalkkaan. Käyttäjä ei pysty tekemään muutoksia Ennakonpidätys-palkkalajin laskentakaavan. Myöskään Perustietoihin ja asetuksiin ei pidä tehdä muutoksia Oletuspalkkalajeihin Ennakonpidätyksen tai Bruttopalkan osalta, koska se rikkoo ohjelmiston laskenta-automatiikan.

A

Anonymous

25-04-2016 6:55 am tekijä Anonymous

Hei Minna,

Kiitos vastauksesta! Epäilinkin että ennakonpidätystä tuskin saa muutettua. Sivukuluthan saadaan laskettua vakuutusten alaisten palkkojen kautta muustakin, kuin bruttopalkasta ja tämän sain toteutettua.

Onko Netvisorissa ajateltu miten toteutettavaksi vakuutuspalkat? Nämä tulevat varmasti lisääntymään jatkossa, kun kansainvälistyminenkin lisääntyy.

M

Minna Seistilä

28-04-2016 8:37 am tekijä Minna Seistilä

Hei Josefiina,

Vakuutuspalkat eivät ole ainakaan tämän vuoden kehityslistalla, joten näillä näkymin niihin ei ole tulossa muutoksia.

Voisitko tehdä aiheesta kehitysehdotuksen tuonne  Tuoteideointi ​-osioon, niin saataisiin laajempaa keskustelua asiasta ja nähtäisiin onko tälle kuinka paljon tarvetta muiden käyttäjien keskuudessa.

A

Anonymous

28-04-2016 8:43 am tekijä Anonymous

Hei Minna,

Toki! Kirjaan tämän sinne.

A

Anonymous

12-11-2021 7:29 pm tekijä Anonymous

Saako HRM:n rakennettua vakuutuspalkan siten, että työntekijälle on määritelty kuukausipalkka ja vakuutuspalkka joista pienemmän mukaan maksetaan työntekijälle ja tämä siirtyy kuluksi kirjanpitoon, mutta sivukulut lasketaan korkeammasta summasta?

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar