Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Myyntilaskuluonnoksen toimitus-, lasku- ja eräpäivä

11-09-2018 2:41 pm tekijä Anonymous

Hei,

saisiko myyntilaskuluonnokselta pois lasku- ja toimituspäivän?

Meillä tehdään myyntilaskuluonnokset kuukausia aikasemmin ja nyt kun tuo nappaa lasku- ja toimituspäivän luonnoksen tekopäivästä niin luonnos hämää kirjanpitäjää kun se näyttää erääntyneeltä...

 

Toivoisin myös myyntireskontran luonnosnäkymään kohtaa, johon voisi kommentoida mikä erä projektista on kyseessä. Luonnoksessahan se lukee, mutta laskuluonnoksen joutuu joka kerta avamaan.


N

Nelli Väätänen

Visma

18-09-2018 1:48 pm tekijä Nelli Väätänen

Hei Minna,

 

kiitos viestistäsi.

 

Valitettavasti tällä hetkellä luonnoksesta ei saa lasku- ja toimituspäivää poistettua kokonaan, mutta siihen voidaan valita sopiva päivämäärä jo luontivaiheessa.

Aiheesta kannattaa kuitenkin tehdä ehdottomasti kehitysidea tuoteideointi osioomme:

https://community.visma.com/t5/Netvisor-ideointi/idb-p/FI_SL_Netvisor_ideointi

 

Myös luonnokselle voidaan lisätä kommentti käsittelyhistorian alta. Tämän kommentin saat näkyviin kun avoimissa myyntilaskuissa valitaan näkyväksi sarakkeeksi "Kommentit". Näin sinun ei tarvitse joka kerta erikseen avata laskuluonnosta jotta näet kommenttisi.

A

Anonymous

18-09-2018 2:31 pm tekijä Anonymous

Hei Nelli,

 

ja kiitos vastauksestasi. Täytyypä sitten tehdä kehitysidea, ��

Tähän vastaukseen,

"Myös luonnokselle voidaan lisätä kommentti käsittelyhistorian alta. Tämän kommentin saat näkyviin kun avoimissa myyntilaskuissa valitaan näkyväksi sarakkeeksi "Kommentit". Näin sinun ei tarvitse joka kerta erikseen avata laskuluonnosta jotta näet kommenttisi."  vastaan näin: Löysinkin tuon kommenttisarakkeen kun hieman itse tutkiskelin ja testailinkin. Tuo komentti joka sitten tuossa näkymässä näkyy onkin laskuluonnoksen kohta LASKUN LISÄTIETO (EI LÄHETEÄ LASKUN MUKANA) kohta, ei siis kommentti joka voidaan lisätä laskun oikeassa kulmassa "Lisää kommentti". Eli hieman harhaanjohtaja tuo myyntireskontran sarake "Kommentit". Voisiko sen siis muuttaa laskun lisätiedoksi?

 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar