Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Ostolaskujen rivien tuonti monta kertaa näkyviin?

06-08-2018 11:17 am tekijä Anonymous

Kun tiliöin puhelinlaskuja missä on satoja rivejä niin alussa painetaan kohtaa tuo kaikki rivit tiliöitäväksi ja sitten käyn tallentamassa osalle riveistä tiliöinnin (puhelinlaskullahan on nykyisin puhelinkuluja, datasiirtokuluja, osamaksuja, matkalippuja, elintarvikkeita jne...) niin kun tehdään rivien tallennus niin miksi kaikki rivit pitää uudelleen tuoda tiliöitäväksi, eikö ne voisi jäädä näkyviin tuon ensimmäisen tuonnin jälkeen? Aika hitaasti kaikki rivit on taas näytöllä uudelleen ja aina ei voi käyttää kertatiliöintiä.


R

Rane Olsen

Visma

16-08-2018 2:30 pm tekijä Rane Olsen

Moi Tuula,

Tämä menee jo sellaiselle alueelle, ettemme tuesta pysty tähän ottamaan mitään kantaa, koska kyse on ohjelmointiteknisistä asioista. Jani Korhola​ voisi varmaan kommentoida tähän?

J

Jani Korhola

16-08-2018 2:56 pm tekijä Jani Korhola

Hei Tuula,

Tehokkaampi tapa olisi varmasti tuoda myös ostolaskulle samanlainen "solukohtainen" muokkaus mitä toimme uudelle myyntilaskulle. Näin erillistä sivulatausta ei tarvita jonka koet tässä ilmeisen hitaaksi.

A

Anonymous

17-08-2018 7:41 am tekijä Anonymous

Miten Jani Korhola​ tämä tapahtuu?

J

Jani Korhola

17-08-2018 7:54 am tekijä Jani Korhola

Hei Tuula,

Se vaatii meiltä kehitystyötä, eli ei ole käyttäjän muutettavissa. Olisin toki voinut lisätä tämän tiedon jo edelliseen kommenttiini. En usko että ehdimme tänä vuonna tätä muuttamaan.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar