Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Ylisuoritus

20-05-2016 12:37 pm tekijä Anonymous

Meillä muutamat asiakkaat tuovat kerralla tasasumman käteistä, jolla sitten kuitataan myyntilaskuja. Ja aina jää rahaa odottamaan uusia myyntilaskuja. Kaipaan sellaista saldonäkymää, josta yhdellä kertaa näkee sekä asiakkaan myyntilaskujen saldon että tuon ennakkomaksun/ylisuorituksen määrän. Ja että ylisuorituksen pystyy suoraan kohdistamaan myyntilaskulle (samalla tapaa kuin hyvityslaskutkin?). Nyt tuota ylisuoritusta täytyy etsiä selvittelytililtä. Turhauttavaa!! Ja kun ei niitä ylisuorituksia kuitenkaan muista, niin antaa vähän huonon kuvan asiakkaalle, kun ei annakaan oikeaa saldotietoa hänelle...

Tämä on tärkeää meille ja tiedän, että ei ole mahdoton juttu toteuttaa, koska edellisessä ohjelmistossamme tämä ominaisuus oli ja toimi loistavasti!


J

Jani Korhola

23-05-2016 8:09 am tekijä Jani Korhola

Hei Ulla-Maija,

Netvisorissa on ylisuoritusten kohdistamiseen tarkoitettu työkalu myyntiosiossa. Tarkemmat ohjeet löytyvät ohjesivuiltamme Ylisuoritustyökalu – Netvisor tukiportaali , mutta alla pikaohjeet työkalun käyttöön.

Vanhassa valikossa se löytyy täältä:

Ja uudessa valikossa työkalu löytyy täältä

Avautuvaan laskulistaan on otettu mukaan vain laskut joille on kohdistunut liikaa suorituksia ja ylisuoritusten kohdistus voidaan tehdä joko lasku kerrallaan tai automaattisesti kaikille laskuille kerrallaan.

A

Anonymous

23-05-2016 10:14 am tekijä Anonymous

Kiitos!

Testaan heti, kun seuraava ylisuoritus tulee Smiley Happy

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar