Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Järkevin tapa tiliöidä, kun joka toinen rivi eri tilille?

22-05-2017 12:42 pm tekijä Anonymous

Ostolasku jossa reipas määrä rivejä, mikä on järkevin tapa tiliöidä, kun menee kahdelle eri tilille ja rivit on noin joka toinen rivi 4000/4260?

Tiliöinnin kopiointi onnistuu kai vain "kopioi ensimmäiseltä riviltä", en ole löytänyt toimintoa "tiliöi valitut rivit tilille X".

Eli nyt kopioin ensimmäiseltä riviltä tiliönnin ja sitten napsuttelen yksi rivi kerrallaan ne mitkä ei olekaan samaa tiliä kuin eka rivi, ei kovin kätevää ja näppärää.


A

Anonymous

23-05-2017 12:25 pm tekijä Anonymous

Kannattaa tehdä kertatiliöinti ja sen jälkeen jakaa rivi kahteen (Kertatiliöinti --> 4000-tilin summa yhteensä tiliöintiriville ja "jaa rivi" niin ohjelma tekee toisen rivin joka on sitten loput laskun summasta eli 4260-tilin summa).

A

Anonymous

08-06-2017 11:49 am tekijä Anonymous

Jotta voi tehdä 4000-tilin summan niin ne rivit pitää ensin käsin laskea? Laskulla ei siis ole mitään yhteenvetosummia "ostot" ja "pantit" vaan ainoastaan loppusumma sekä alv-tiedot.

Kun ostolaskun tiliöintiosiossa on vasemmalla valintaruudut niin jotenkin haen toimintoa, että näille valituille riveille pystyisi tekemään tiliöinnin tai laskemaan summat, tai jotain.

A

Anonymous

08-06-2017 12:54 pm tekijä Anonymous

Aivan juu. Nyt on vain se valinta että kopioi ensimmäiseltä riviltä tili. Mutta juuri tuota panttisoppaa itsekin käsittelen päivittäin, käytän Firefoxia ja teen niin että ctrl+f:llä haen kaikki "pantti", sitten klikkailen niiden rivien summat aktiivisiksi ctrl pohjassa, kopioin ne ja vien exceliin, tällä tavalla on hiukan helpompi laskea ne. Alkoholit on sitten aina pantti-rivien yläpuolella niin silmä hakee ne helposti ja sama excel-vienti.

Mutta tuota "laske" toimintoa itsekin olen kaivannut! Että merkkaisin halutut rivit ja jossain näkyisi yhteenlaskettu summa siitä.

A

Anonymous

08-06-2017 1:19 pm tekijä Anonymous

No tuossahan hyvä vinkki, mä kyllä käytän kaikkea ctrl + jotain toimintoja mutta ei kyllä tämä ole tullut mieleen. Tosin mun laskuissa nuo "pantit" löytyy nimellä pantti, astia, kierrätyslasi yms. Ja ongelma tulee, kun tuo astia esiintyy myös niissä alkoholituotteiden riveillä.

Yritin jossain vaiheessa toteuttaa ideaa: maalata kaikki tiliöintirivit ja siirtää taulukkoon, sit lajittelu nimen mukaan jonka jälkeen laskemaan panttirivien yhteensä summa. Ei toimi, kun koko riviä ei saa maalattua, vain nimike-kentän saa maalattua.

Tai jopa, että voiko tiliöinnistä valita pantti-rivit, poistaa ne ja sitten näkisi jostain paljonko puuttuu riveiltä summaa vs laskun kokonaissumma, tehdä uuden rivin ko. puuttuvalla summalla ja tiliöidä 4260. En ole vielä uskaltanut kokeilla. Tuo panttirivin valinta on suht helppo, kun kaikki on vasemmassa reunassa. Tai ainakin helpompi kuin pysyä rivillä tiliä syöttäessä ihan oikeaan reunaan.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar