Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Tilin saldon päivitys

25-11-2016 8:37 am tekijä Anonymous

Tällä hetkellä, 25. päivä, Netvisorissa näkyy 22. päivän saldo ja tämän jälkeen on ollut sekä myyntejä että ostoja. Konekielinen tiliotekin näyttää tapahtumia.

Kuitenkin siis etusivun tietolaatikko tilin saldosta näyttää kolme päivää vanhaa tietoa.

Mikä tuon saldon päivityksen logiikka oikein on?


H

Heidi Stranden

07-12-2016 11:10 am tekijä Heidi Stranden

Hei Wellu,

Vielä hieman lisätietoja ja tarkennusta. Tiliotteiden toimittamistiheys (ja päivät) määritellään pankin puolella ja ne vaihtelevat pankeittain. Toiset pankit toimittavat arkipäivistä tiliotteen vaikka tilillä ei ole tapahtumia, toiset eivät. Tähän emme voi Netvisorin päässä vaikuttaa. Tiliotteen mukana tulee Netvisoriin myös ostolaskujen maksupalaute, joten päivittäisen tiliotteen mukana tulee myös muuta reaaliaikaisuutta kuin vain saldo ja tiliotteet tulevat järjestelmään ns. yön yli. Siksi tuo päivätiliote on suositeltava. Saldokyselyllä voi saldon päivittää juuri siltä hetkeltä kun haluaa, mutta saldon päivittäminen täytyy tehdä käyttäjän toimesta.

A

Anonymous

07-12-2016 10:30 am tekijä Anonymous

Asiaan hieman jatkoa. Konekielinen tiliote maksaa Osuuspankissa 0,75 euroa per laaki joten tilin saldon päivittäinen hakeminen kustantaa kuukaudessa parikymppiä. Olettaen että tätä ei tehdä viikonloppuisin niin kustannus on vain 15 euroa. Tällä päästään melkein reaaliaikaisuuteen eli jos päivitys tapahtuu aamulla niin saman päivän aikana tapahtuneet muutokset näkyvät vasta seuraavana päivänä.

Kehitys kehittyy sano.

A

Anonymous

05-12-2016 11:26 am tekijä Anonymous

Moi,

asia selvä eli tarvitaan siis päivittäinen konekielinen tiliote.

H

Heidi Stranden

05-12-2016 9:24 am tekijä Heidi Stranden

Hei Wellu,

Pankkitilien saldot päivittyvät Netvisoriin pankin kanssa maksuliikennesopimuksella sovitun tiliotteen tulotiheyden mukaisesti. Käyttäjä voi päivittää saldon reaaliaikaisesti aina halutessaan. Jos teillä on monta päivää vanhaa saldoa näkyvissä, kannattanee muuttaa maksuliikennesopimuksen sisältöä.

t. Heidi

A

Anonymous

25-11-2016 9:41 am tekijä Anonymous

Saldon pystyi manuaalisesti kyllä päivittämään mutta eikö tämän pitäisi tapahtua automaattisesti päivittäin? Monta päivää vanhan saldon katselemisessa ei ole järkeä.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar