Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Budjetin syöttämisen hankaluudesta

17-11-2017 10:32 am tekijä Anonymous

Olen tehnyt muutaman budjetin ja meillä on käytössä tileittäin kustannuspaikoille ja täytyy sanoa, että on kyllä monimutkainen tapahtuma. Olisiko tässäkin parannettavaa käyttäjäystävällisemmäksi. On melkoista hiiren käyttöä, jotta pääsee lukuja syöttämään ja senkin jälkeen 3 klikkausta, ennenkuin tapahtuma tallentuu. Tili kerrallaan ja aina alusta alkaen. Aiemmissa ohjelmissa on ollut tuloslaskelmamuodossa budjetin syöttö ja kyllä oli helppoa.


N

Nanna Kokkola

Visma

21-11-2017 6:59 pm tekijä Nanna Kokkola

Hei Malla,

kiitos palautteesta! En osaa vastata hyvään kysymykseesi suoralta kädeltä, mutta selvitän asian. Palaamme sinulle pian!

T

Timo Pöntinen

22-11-2017 9:21 am tekijä Timo Pöntinen

Hei!

Kiitos palautteesta. Nykyisessä budjetin syötössä tosiaan on erilaisia käytettävyysongelmia. Nämä ovat meillä tiedossa ja toistaiseksi emme ole vielä niitä oikaissut. Syy tähän on se, että olemme kartoittaneet vaihtoehtoja budjetointiin ja KPI-raportointiin myös muista Visman tuotteista, joita voisimme Netvisoriin liittää / upottaa ja mitkä toisivat samalla uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme. Vuoden alkupuolella varmistuu kuinka etenemme. Joka tapauksessa tulemme jatkossa huolehtimaan, että Netvisor-asiakkaillamme on budjetointiin liittyvät työkalut hyvässä terässä!

// Timo

ping Janne Lyytikäinen

A

Anonymous

20-08-2018 12:51 pm tekijä Anonymous

Mitenkäs tämä asia eteen?

Kohta on jo seuraava vuoden vaihde edessä...

Edellisen budjetin syötöstä sain jännetuppitulehduksen...

M

Markus Anttonen

Visma

11-09-2018 9:54 am tekijä Markus Anttonen

Moi Kirsi

 

Julkaisimme viimeviikolla vaihtoehtoisen ratkaisun budjetin tekoon. Tämä on nimeltään Financial Overview.

Tämä toimii osakeyhtiöiden tilikartalle.

 

Alla lisää infoa tästä osiosta.

 

https://marketplace.netvisor.fi/downloads/financial-overview/

A

Anonymous

11-02-2019 10:50 am tekijä Anonymous

Moro,


Koskas tämä toimii myös muilla yhtiömuodoilla?

 

T: Jari 

M

Markus Anttonen

Visma

12-02-2019 8:15 am tekijä Markus Anttonen

Moi Jari

 

Financial Overview toimii seuraavilla yritysmuodoilla: Osakeyhtiö, Kommandiittiyhtiö, Avoin yhtiö, Toiminimi, Osuuskunta, Kiinteistöosakeyhtiö. Eli yhtiöillä, joilla on ns. perustililuettelo. Budjetointi toimii myös, mikäli näihin yhtiömuotoihin on lisätty tilejä Netvisorin puolelta, mutta mikäli tiliryhmiä on muokattu tai lisätty, ei budjetointi / Financial Overview toimi. Samoin, mikäli yrityksessä on sovelletun liikekaavan tililuettelo, kiinteistön hallintayhtiön tililuettelo tai yhdistyksen/säätiön tililuettelo, pitää budjetointi tehdä Netvisorin budjetoinnin kautta.
 
Valitettavasti muiden yhtiömuotojen lisäämisestä ei ole antaa aikataulua.
A

Anonymous

19-06-2019 3:08 pm tekijä Anonymous

Hei,

 

Myös täällä meillä on huomattu, että budjetin syöttäminen Netvisorissa on jokseenkin hankalaa. Netvisorin budjettityökalu onkin meillä käytössä lähinnä pienehköillä yhdistysasiakkailla.

 

Olemme törmänneet esim. seuraaviin ongelmatilanteisiin:

  • Kun budjettiarvot tyhjentää yhdestä budjettiversiosta, tyhjentyvät ne samalla kaikista budjeteista kaikilta tilikausilta.
  • Syöttämisvaiheessa joutuu avaaamaan aina uudestaan koko tiliryhmäkartan ja etsimään klikkaamalla kaikki yksitellen auki.
  • Halusimme syöttää ylätason riville 303 Tuotot summan, mutta jostain syystä ko. rivi ei ollut muokattavissa vuoden 2019 tiedoissa, mutta kun katsoi vuotta 2018, oli ylätaso 303 Tuotot muokattavissa. Netvisorin tuen neuvosta jouduimme tekemään kokonaan uuden budjettiversion vuodelle 2019, jotta riviä saatiin muokattua.

Toivottavasti saatte nämä pian korjattua.

 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar