Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Miksi veroilmoitus ei suostu lähtemään Netvisorista verottajalle?

01-06-2018 11:24 am tekijä Anonymous

Olen yrittänyt lähettää veroilmoituksen eilen useasti ja tänään jo muutaman kerran Netvisorista verottajalle. Mitään ei tapahdu.

Miksi veroilmoitus ei suostu lähtemään Netvisorista verottajalle?

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun veroilmoitus "jumittaa" Netvisorissa. Menee todella liikaa aikaa aina näiden ongelmatilanteiden selvittelyyn.

Visma ei näköjään enää tarjoa todellista asiakaspalvelua, vaan ilmeisesti yrittää vain "paikkailla" syntyneitä ongelmia. Palvelunumero on lopetettu (johon kukaan kyllä ei vastannutkaan) ja tämä sähköposti-"neuvonta" vie aina liikaa aikaa, jotta ongelma saataisiin ratkaistua edes saman päivän aikana.:smileydevil:


A

Anonymous

04-06-2018 7:24 am tekijä Anonymous

Olen täysin samaa mieltä tuosta Visman "asiakaspalvelusta". Netvisor oli aiemmin todella näppärä ja toimiva koskien varsinkin pk-yritysten taloushallintoa. Nyt on pilattu lähes kaikki mitä pilata voi: ohjelmisto, hinnoittelu ja asiakaspalvelu. Kohta varmaan odotettavissa ilmoitus: "Lopetamme Netvisor-ohjelman päivittämisen ja tuen kokonaan. Olkaa hyvä ja ottakaa joku toinen taloushallinto-ohjelmisto käyttöön pikimmiten."

R

Rane Olsen

05-06-2018 3:27 pm tekijä Rane Olsen

Moi Juha,

Tästä olikin tehty tukitiketti ja sitä kautta kontaktoitu sinua.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar