Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Palkanlaskenta, en saa toimimaan

04-05-2021 3:25 pm tekijä Anonymous

Olen nyt kolme kuukautta yrittänyt saada palkanlaskennan toimimaan. Meillä on kaksi yrittäjää ja osa-aikainen työtekijä. Yrittäjäpalkat menee ihan ok, mutta työntekijän palkanlasku ei onnistu. 

 

Työntekijälle oli valittuna rakennusalan palkkamalli. Sitä käytettäessä palkkalaskelma tuli oikein,TyEL ja Tyva oli eriteltynä. Palkkatietoilmoituksessa oli kuitenkin joka ikinen kerta virhe, jota en saanut selville. 

 

Nyt yritin tehdä palkkalaskelmaa sekä normaalilla kuukausipalkka-mallilla että tuntipalkka-mallilla, mutta nämä eivät laske TyEL eikä Tyva-maksuja. Mistä löydän oikeat asetukset, jotta saan lopettaa Palkka.fi käyttämisen paikkaajana, kun tämä ei onnistu vaikka kuinka lukisin ohjeita... @palkanlaskenta

1 kommentar

A

Annika Sihvo

05-05-2021 8:19 am tekijä Annika Sihvo

Hei Satu, 

 

kiitos viestistäsi. Olen pahoillani, että palkanlaskenta ei ole lähtenyt toivotusti onnistumaan. Mikäli työeläkevakuutusmaksua tai työttömyysvakuutusmaksua ei tule laskelmalle, on vika useinmiten palkkalaskelmalla käytettävän palkkalajin tulolajikohdistuksessa. Eli tulolaji määrittelee palkkalajin vakuutuskäsittelyn. Tässä on käyttöohje nyt ensihätään: Palkkalajien kohdistaminen tulolajeihin

Tässä on varmaan parasta toimia niin, että mikäli tarvitset lisäapuja, niin laitathan meille yksityiskohtaisemmat tiedot yrityksestä, jonkin esimerkki palkansaajan ja palkkajakson sähköpostilla osoitteeseen tuki.netvisor@visma.com. Katsotaan sitten tilannettasi tarkemmin.

Mukavaa kevätpäivän jatkoa!

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar